Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Gyertek! - MR2 Szimfonik Live 2.0 a Millenárison

2012. szeptember 06. - Írókéz magazin

A Magyar Rádió 65 éves Szimfonikus zenekara ismét randevút ad napjaink legjobbjainak.


A Petőfi Rádió által tető alá hozott 2001-es Heaven Street Seven vs. MR Szimfonikusok kombóban újraszerelt ’Ez a szerelem ’ , bár bődületeset szólt, mégis csupán első fecskéje volt az egyik legjobban kitalált itthoni zenei kooperációnak.

 

 

A 2001-es sikeres kísérlet után az akció megérett a népesebb közönség előtt való kipróbálásra, így a tavalyi Sziget nulladik napján már 13 hazai előadó és zenekar állhatott fel a Világzenei Nagyszínpadra, hátukban a Magyar Rádió Szimfonikusaival. Az eredmény folytatásért kiáltott, így az MTVA jóvoltából most hétvégén ismét megtörténik a Csoda.

Szeptember 8-án 19:00-kor a Millenárison 30 új dal startol az éterbe. A spektrum nagy részét lefedve, a Balogh Sándor karmesteri pálcájával megtámogatott fellépőket ezúttal is az MR2 játszási listájának derékhada adja; dobogóra áll a Kiscsillag, Péterfy Bori, a Vad Fruttik, a Pannónia Allstars Ska Orchestra, a Hősök, a NEO, a Kistehén, az Irie Maffia, a Compact Disco, és természetesen a HS7 is.

 

 

A koncert ingyenes, a belépés feltétele a zene szeretete. Az esemény facebook oldalán eddig 2410-en jelezték részvételüket... leszünk egy páran. Igyekszünk majd fotózni, és persze megírjuk majd a magunk részét... Te jössz?

 

 



Dirty Joke

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr528355536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása