Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

The Bounders – Tiltott Gyümölcs

2019. június 27. - Írókéz magazin

64927827_1109760809210960_3845473383353417728_n.jpg

A közelmúltban látott napvilágot a szentesi garázs-punk trio, a The Bounders debütáló lemeze Tiltott Gyümölcs címmel. A saját kiadásban megjelent anyag 7 ízig-vérig nyers Rock ’N’ Roll nótát tartalmaz.

Június közepén mutatta be első lemezét a The Bounders. A szentesi trió 2016 végén alakult meg olyan zenekarok nyomdokain, mint az Iggy and The Stooges, a Ramones, a Misfits, vagy a műfaj skandináv ászai, a Gluecifer, a Hellacopters és a Backyard Babies.

bounders.jpg

A Tiltott Gyümölcs című lemezüket Gyulán, a No Silene Studios-ban rögzítették Simon István hangmérnökkel. A lemez anyaga két év alatt íródott, ezalatt egy hosszabb szünet is volt a zenekar életében, de végül elkészült ez a 7 dal, amit leginkább a hétköznapi életük inspirál.

- Semmi sallang, semmi fikció, a saját tapasztalatainkat vetettük papírra. A dalok elkészítése igazi csapatmunka, a zene és szövegek tekintetében törekszünk arra, hogy közös ötleteink és saját egyéniségünk alapján öltsenek végleges formát olyan zenekarok hatásait magukon hordozva, mint a Stooges, az MC5, a Bad Religion, a Hellacopters, Gluecifer, vagy a Backyard Babies – mondta a csapat.

A Tiltott Gyümölcs a legtöbb online streaming szolgáltatónál meghallgatható, illetve a YouTube-on is megtaláljátok az alábbi linken.

 

bounders_to.jpg

 

További információ:

Facebook: https://www.facebook.com/thebounders/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCzi7-mJIomo943dKQbqvyCg

Instagram: https://www.instagram.com/theboundersband/

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr5614915368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása