Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Kék foltokból smiley

Új videóklippel jelentkezett a Gyík zenekar

2018. június 13. - Írókéz magazin
gyik_zenekar_kek_foltokbol_smiley.jpg
A legutóbbi EP, az Alapmű óta eltelt időben a zenekar Luc Gizi személyében egy nagyszerű vokalistával bővült, az új dalt, illetve a valóban csak egy számot tartalmazó single-t, a Kék foltokból smiley-t már vele rögzítették a stúdióban Dióssy Ákos segítségével.
A dalhoz tartozó klipet Lippai Balázs készítette - vele most dolgoztak első alkalommal, ő csinálta korábban például a Hiperkarma Délibáb videóját.

A majdnem  vágás nélküli Kék foltokból smiley-t a budapesti nyár egyik legkúlabb helyszínén, a Valyo Kikötőben forgatták le, a single borítóján lévő fotót pedig Hartl Nagy Tamás lőtte - ha valaki nem jönne rá azonnal: az Alagút kék-fehér mozaikjai lettek befotózva falmentén lentről felfelé.
gyik_zenekar_kek_foltokbol_smiley_single_cover_1.jpg
A zenekar legközelebb a Fishing on Orfűn lesz látható június 22-én a Tűzhöz közel színpadon.

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr5514045686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása