Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Van két hasznos tippünk az EFOTT-ra ;-)

Sátor, zsé, meg a hivatalos himnusz - #valakihozzonegysört

2016. június 29. - Írókéz magazin

Noha a Fishing-et kipihenők már a ma rajtoló VOLT-on állnak sorba, hazajött a válogatott, a BREXIT kifejezés valószínűleg a történelemben először vette át a briteknél a vezetést a pornótól a netes keresésekben, íróink egyik fele pedig túl van élete első tinder-randiján, a másik pedig már a saját utódját tologatja az Érdi sétányokon, de az EFOTT még mindig csak közeleg…

Egyebek mellett korábban már megvillantottuk, mire is lehet számítani és megcsináltuk maguknak Nektek az idősávos bontást, de most két fontos hír jön:

1 – Már csak néhány száz kedvezményes heti diákjegy maradt, amiket ráadásul már csak holnap lehet beszerezni 15.490 jó magyar forintért - bár a teljes ár is baráti, azt a pár ezret csak jobb lenne elfröccsözni valamelyik napozószéken ott a Velencei-tó partján, nem? De.

2 – Akik még nem öregedtek ki a sátrazásból (vö.: nem vén puhapöcsök), de semmi kedvük a tavaly ugyan nem elhagyott, de idén még elő sem vett műanyag jurtájukból kitakarítani, amit ki kellene, és nagy Jófogás fejek, azok most egy príma kis akció keretében nyerhetnek egy zacsi új fullos sátrat, amit a Jófogás külön kis privát kempingjében csaphatnak fel. Mondjuk ehhez sem árt sietni.

Na ezzel a két tippel, meg a feszt. hivatalos himnuszával folytassuk a hetet, napozzunk kicsit, lazítsunk meló után (helyett) és számoljuk a napokat 12-éig. Ma úgy sincs meccs...

 

 

Dirty Joke

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr218854728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása