Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Nagyon forró lesz az idei EFOTT, kezdjük is a bemelegítést!

EFOTT 2016 - első fejezet

2016. június 17. - Írókéz magazin

Az Óbudai Egyetem szépet villantott tavaly Velencén. A brancs legnagyobb húzása kétségtelenül az volt, hogy 2012 után ismét Velencére hozták a bulit, aminek valljuk be, mindig vízparton kellene lennie… A stafétát tőle átvevő Debreceni Egyetem – Testnevelési Egyetem tandem szervezői pedig legalább ennyire értik a dolgukat, hiszen beleültek a tutiba és zsinórban a második EFOTT-ot durrantják Velencén július 12-től, de haladjunk sorjában!

2nap_pozsonyi_39.jpg

Azt, hogy az öt(!) zenei színpadon gyakorlatilag minden járóképes hazai banda tiszteletét teszi a mainstream pop-tól az underground hip-hop minimum két nagyágyújáig, talán nem újdonság – ettől függetlenül ezt is feldolgozzuk, amint kihevertük a mögöttünk álló kétnapos tejfakasztó kulturált összejöveteleit - , de az igazi nagy zsugát a TE húzta a külön felálló Hervis Sportközponttal, ahol amellett, hogy minden nap rájöhetünk majd, hogy a strandröpis csajok feneke sem magától kőkemény, igazi békebelei standsportok csimborasszója várható – e mellet a derék tesiszakosok erősen meghúzhatták az utolsó ötvenet a szponzoroknál, mert ezeken felül még számos egyéb non-alcoholic elfoglaltságot biztosítanak az arra vágyóknak (oké, a beerpong a kakukktojás, de hát na… rendes egyetemista nem ettől fog kettessel leülni a rajtkőre, ugye… ); a víziröplabda mellett lesz paralimpiai falu, cheerleader bemutató, buborékfoci is, de még a szegedi vívóklub, a Magyar Jégkorong Szövetség és néhány olimpikonunk jelenlétében is a legizgibbnek mégis a napindító aerobic és jóga ígérkezik, amit most ebben a pillanatban nem is tudunk vizualizálni úgy rendesen…

És akkor most térjünk rá, hogy jelen sorok írója akkora kocka, hogy egyrészt E/3-ban kezdett beszélni magáról, másrészt mit talál a legérdekesebbnek így az ébrenlét 26. órájában:
Induljunk onnan, hogy Japánban a hentai mellett a másik említésre méltó dolog az ott már jóideje létező kapszulahotel intézménye. Aki nem tudja mi az, de látta az Ötödik Elemet és élénken él benne, hogyan szállásolták el Korben Dallast és Leeloot a Fhloston bolygóra tartó járaton, az most nyugodtan ugorjon a következő bikinis képhez, aki meg azt se tudja mi van, az képzeljen el egy konténert, ilyen kis vízszintes, zárható nyílású lukakkal, amik pont akkorák, hogy belefér max. két ember. Ennél nagyobb találmány a világon nincs. Minden kocsma mellé kellene egy. Na most, hogy ezek pontosan mekkorák és hogy takarítják és hogy úgy általában jó-e… illetve hogy pontosan milyen tevékenységekre célszerű használni, fogalmunk nincs. Na ezt fogjuk kideríteni, mert ez is lesz… úgyhogy ha láttok ott egy embert, aki már 10 perce egy gépészmérnökkel nézegeti erősen a kialakított mobilszállást, hát az nagy eséllyel tőlünk lesz.

2nap_pozsonyi_11.jpg

E mellett a nagyon hasznos telefontöltő állomás és az ittas ember legjobb barátja, a mobil páncélterem már szériafelszereltség egy ilyen szintű rendezvényen.

Akkor tehát az alapok még egyszer: Velence, strand, nyár, fagyi, strandröplabda, fürdőruhás csajok, fürdőruhás fickók, beerpong, páncélterem, kapszulahotel(!), sör, lángos… Ha ezekhez nem lenne semmiféle fellépő, csak John Cusack állna egy, a feje fölé tartott magnóval, már az se lenne rossz, de a következő részben összerakjuk a saját koncert itinerünket, hátha idén sikerül is tartani a menetrendet és nem ragadunk le folyamatosan valamelyik sörsátorban… Stay tuned...!

Dirty Joke

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr28818686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása