Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Sosem látott magasságokban az Ozone Mama!

Irány a tengerentúl

2016. április 28. - Írókéz magazin

Az ország két világszínvonalú vintage rock-ot prezentáló csapata közül most a Ozone Mama (interjúnk, kritikánk) támadóékén a sor, hogy második nagylemezének, a Sonic Glory kirobbanó nemzetközi sikerének hála magyar zászló alatt végigbombázhassa a tengerentúlt.

 om_promophoto_spring_2016_press.jpg

Kemény és sikeres időszak áll a Gábor András (gitár), Székely Márton (ének), Dobos Gergely (basszusgitár) és Gulyás Máté (dobok) alkotta Fonogram-díjas négyes mögött. Az országos lemezbemutató koncertdömping után a srácok egy kilenc állomásos tavaszi turnén Közép-Európát is meghódították, de úgy tűnik, ez mind csak felvezetés volt az igazán nagy dobáshoz!

A mai budapesti, és a holnapi debreceni Kaptár koncertek után ugyanis a srácok egyedüli magyar fellépőként(!) vesznek részt Kanada egyik legnagyobb presztízzsel bíró zenei fesztiválján, a '81-óta dübörgő Canadian Music Week-en. De még a május 2-8 közötti rendezvény sem a végállomás, ugyanis 8-án Niagara Falls-ban, az Evening Star Concert Hall-ban headlinerként várják őket a szervezők. 

Szeretjük látni, amikor a jóslataink beválnak :-)



Dirty Joke

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr778669706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása