Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Jazz - hiphop - rock megakombóval támad a The Griffins!

2014. október 21. - Írókéz magazin

A 2012-ben rögtön repülőrajttal nyitó banda első töksaját, videoklippel is megtámogatott száma anno egyből a Petőfi Rádióig jutott, tökéletes indítást biztosítva az addigra nagylemezzé hízott Fel a fejjel albumnak.

 


Idén májusban már a ’Legyen könnyebb’ EP-ről jött ki négy szám, melynek csúcsdísze a Hangvonalak című szám és a hozzá készített klip.

Az alapvetően pozitív életszemléletet ismét nem hagyta a csomagtartóban az immár ötfősre hízott marcali csapat (nem Spooner street - a szerk.), ezzel párhuzamosan viszont sokat alakult. Bár megmaradtak az eddigi gitáros-rockos alapelemek, a nyers metál átadta a helyét az amúgy országosan is egyre népszerűbb hiphopnak.

 

 

A jövőre is még csak hároméves banda életkorából fakadóan az útkeresés fázisában van, de az irány már megvan. A rockos alapokon nyugvó, hiphop elemekkel megtűzdelt egyre terjedő stílus több bandán is nyomot hagy, de az ötletesség, és a jazz ügyes belekeverése ebbe az egyébként már a Aerosmith és a RUN DMC közös 'Walk this Way'-ével rögtön a csúcson nyitott kombóba olyan mixtúrát eredményez, amire egyszerűen odafigyel az ember. Ez a könnyed, életigenlő vegyészet lehet a banda igazi betörésének alapja, a magunk részéről érdeklődve várjuk a fejleményeket...

Aki további részletekre kíváncsi, vagy szakdogát ír fiatal zenekarok facebookos, illetve YouTube-os megjelenésének hogyanjáról és mikéntjéről, az keresse fel fel ezeket a csatornákat, nem fog csalódni.



Akinek meg nem elég a karosszék, az csapja hóna alá Szombathely közigazgatási térképét és irány a Szent Márton túra a Pistons Pub-ig, vagy akinek még nincs meg, kezdje el begyakorolni, hogyan is jut haza totálon a művészettől megrészegülve éjjel a Kuplungból.

 

https://www.facebook.com/thegriffinsband

https://www.youtube.com/user/griffinsband1

 

Dirty Joke

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr148355830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása