Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Rendezett védekezés vezetett győzelemhez a Siófok ellen

2014. január 07. - Írókéz magazin

Az új évet ott folytatta az Érd, ahol az előzőt lezárta Egerben (27-32), győzelemmel. A Siófok elleni hazai találkozóra szép számmal kilátogató drukkerek nem csalatkozhattak, a mérkőzés irama és alakulása szempontjából is magas színvonalon pörgött.

A 'kötelező győzelmek' kategóriájába eső találkozók talán a legnehezebb feladatok körébe sorolhatók bármely csapat életében. Így volt ez most is az Érd tekintetében, hiszen a siófokiak mentalitásán látszott, hogy nyerni jöttek városunkba. Az első percek gólváltásait, és brusztolós iramát követően az első negyed óra végén 7-7 találat volt feljegyezve a csapatok neve mellett. A vendégeknél főleg Bogdanovics és Léránt volt elemében, míg a hazai oldalon Klivinyi és Triscsuk tartotta a lépést, egyben csapatunkat is partiban az első félidő végéig. Remekbe szabott akciógólokkal és a játékszervezésben mutatott teljesítménynek köszönhetően 15-15-ös állásnál fújtak pihenőt a bírák.

Fordulást követően több ízben is ráijesztettek a csapatunkra a siófokiak. Szélsőik gyors kontrákból kovácsoltak kétgólos előnyt, majd a 44. percben már három volt közte (21-24). Játékosaink talán még a szünetben Gidófalvy Attila (Lord) által első ízben előadott érdi induló hatása alatt állhattak, amiért oly sok technikai hiba csúszott a játékukba. Változtatásra volt szükség a védekezésben, és ezt Szabó Edina is tökéletesen tudta. Oguntoye is felszívta magát a kapuban, Kovács Anna lövései is megtalálták a helyes irányt, Balog Beáta pedig egész egyszerűen nagyot játszott az estén. A mérkőzésen jegyzett hét találatával magasan kivette a részét előbb az egyenlítésből, majd az utolsó öt percben kiharcolt győzelemből is (33-28).

Sikerével az Érd megszilárdította negyedik helyét a tabellán, és tovább tapad a dobogó jelenleg harmadik helyén álló Dunaújvárosra.

Következő mérkőzés:

ÉRD - Veszprém 2014.01.11. 18:00

 

ÉRD on web

Érd on facebook

fotók: Verebélyi Roland

 

Four Fingers Franky

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr828355768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása