Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

A márciusi ifjak szerepében a Supernem és a Mocsok 1 Kölykök

2013. március 14. - Írókéz magazin

Bevalljuk, hogy egy ideje már forradalmi lázban égünk, hovatovább minket is megcsapott a szabadság szele, legalábbis azóta amióta megtudtuk, hogy az általunk oly kedvelt kis hazánk leghangosabb „akrobatikus rock ’n’ roll bandája” a Supernem pont március 15-én kürtöli tele a himnuszokká cseperedő slágereit idén először a budapesti éjszakában. Ezúttal a forradalmár Petőfi Sándor szerepében nem mást köszönthetünk, mint a zenekar extravagáns, minden pillanatában egy rock ’n ’ roll félistenként „működő” Papp Szabit, a Pilvax kávéházat pedig ezen estén a Barba Negra váltja fel.

A parádés szórakozásról a legendásan beszólós, az ordítható frázisokra építő vagy éppen a lélekmelengetős dallamok papjai, az országszerte tini-lányok szívében lenyomatot hagyó, éppen ezért az évek során meghatározó tényezővé előrelépő Supernem lesz a felelős.

„Évekkel ezelőtt a vidéki srác rugdosta a köveket Budapest irányába. Talán stoppolt, de az is lehet, hogy vonatozott bőröndjével, és kezében a négyhúrossal. Elindult rock n’ roll sztárnak lenni.”

Supernem - Irány a Moziba Be!


 

Az est tervezhetően sör-és pálinkaszagú hangulatát további magasságokba emeli a Lányok és Lovak c. lemezét egy varázscilinderből előhúzó Mocsok 1 Kölykök, valamint az íróként is zenész, a polihisztor Baksa-Soós Attila, aki ha úgy vonzza a színpadot, mint mostanság a sikert, akkor biztosra vehetjük, hogy feltűnik a porondon Szabival elkövetett közös produkciójuk nehézbombázója, Loretta „felrobbantva a jelenkor március 15-e hanggránátjait”.

Mocsok 1 Kölykök - Szólt a király


 

Baksa-Soós Attila és Papp Szabi - Loretta

 


További információk:


https://www.facebook.com/BARBA.NEGRA.MUSIC.CLUB

http://www.facebook.com/pages/Supernem-OFFICIAL/133823743297730

https://www.facebook.com/mocsok1kolykok

https://hu-hu.facebook.com/baksasoosattila


Az esemény eventje:


https://www.facebook.com/events/529804180386532/


Four Fingers Franky


A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr238355640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása