Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Wasabi Kht. koncert a Muzikumban

2012. december 27. - Írókéz magazin

A Wasabi Kht. pop, rock és jazz egyvelege, amelyet Nagy Gábor (ex-Zanzibár) gitáros, és az elbűvölő jazz-énekesnő, Hajdu Nelli, alapított, Hain Rékával (basszusgitár), Bodzsár Tamással (billentyű, trombita), Kludovácz Csabával (dob) 2010-ben. A zenekar első klipes számát (Hol Halnak meg a galambok) illetve a Csodabogár című dalt számos rádió műsorára tűzi. Nemrég jelent meg második klipjük a fesztiválszezon legnépszerűbb dalából, az Elixírből, ahol Nelli négy különböző karaktert alakít. Több ízben is játszottak már a Kiscsillag, a Magashegyi Underground, és a Carbonfools előtt, felléptek már számos fesztiválon (Pafe, Fishing on Orfü, Veszprémi Utcazene, Sziget), és egyéb rendezvényeken (Magyar Dal Napja, Hangfoglalás).

A Muzikum közönsége is egy lendületes koncertet láthat kiváló gitár és trombita szólókkal, valamint Nelli magával ragadó színpadi előadásával, a zenekar vendége Tom Lumen. A Wasabi Kht. két női tagja, a főhősnő Nelli és a basszusgitáros Réka a budapesti koncerten Lovebug Vintage ruhákban lépnek színpadra.

december 29. Muzikum Klub – Budapest, 20:00

facebook esemény

Wasabi Kht. sajtóközlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr508355602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása