Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

OSG- Offline Sport Games, vagyis OMG, adrenalintúltengés!

2012. szeptember 01. - Írókéz magazin

Ha minden igaz, akkor már javában forrósodik a hangulat a Műjégpályán, hiszen ma, azaz szeptember legelső napján a 13. Offline Sport Games eseményein elégíthetik ki vágyaikat az extrém sportok szerelmesei.  Este a magyar hiphop kiválóságainak szövegelésétől visszhangzik majd a környék, de világsztárok is fellépnek például Ms. Dynamite vagy Danny Byrd személyében.

Edzenéd kicsit az izmaid, a retináid, a dobhártyáid, esetleg mohó vagy, és mindent egyszerre? Az OSG-n megteheted- aktív résztvevőként, kíváncsi nézelődőként és zenekedvelőként egyaránt. A sportos helyszíneken a gördeszka, a flatland, a break, az inline, a BMX és a MTB magyar és külföldi kiválóságai ámítanak hajmeresztő trükkjeikkel, amikhez a hip-hop szubkultúra bravúros rímfaragói szolgáltatják az aláfestést. Közben dübörög a VI. It’s Rite Beatbox Battle is, szóval ha fura, emberfeletti hangokat hallasz akkor nyugi... egyelőre nem az alienek támadnak!



17:30-tól Funktasztikus, vagyis Csató Adorján, ex-Kamikaze tag szövegel, akinek 2009-es albuma, a Jelentések Fanyarországról az év rap albuma lett. 19:00-től Killakikitt, azaz Aza és Tirpa lépnek fel, akik többnyire az Akkezdet Phiaival mozognak együtt, és remélhetőleg eddig megjelent két albumuk, a 2009-es Ne szarakodj, és a 2011-es Legenda összes jó dala sorra kerül.


 

20:00-től a Hősök szédíti a nagyközönséget, akik több mint 10 éve a magyar underground szcéna kulcsfontosságú szereplői. Kitartó munkájuk hozzájárult a magyar hiphop virágzásához. Legutóbbi albumuk a 2011-es Négy évszak, melynek sikerét jelzi, hogy az Ikon című dal vezette az MR2 slágerlistáját.


 

A 21:30-kor startoló afterpartyn már csak a dobhártyaszaggatásra koncentrálnak, és a lineup láttán nincs ok panaszra: zsigerig hatoló szövegekkel bombáznak a hazai underground királyai, élen a 22:00-kor kezdő, 1999 óta aktív Akkezdet Phiaival. 23:20-tól a DSP-é, éjféltől pedig az NKS-é, vagyis a Nem Közölt Sávé a színpad, hajnali 3:00-tól pedig a Robotrock magyar DJ-ivel partizhatsz.

Ne feledkezzünk meg a külföldi fellépőkről sem, ugyanis az Egyesült Királyság több világsztárral is képviselteti magát. 22:30-tól például Ms Dynamite R’n’B énekesnő, 23:20-tól pedig Danny Byrd drum and bass DJ produkálja magát, ha viszont a dupstep felé húz a szíved, akkor válaszd a Volt-on is felbukkanó Emalkay DJ-szettjét 00:30-tól.


 

A 21:30-ig érvényes nappali jegy csak 500 forint, amit beválthatsz az Offline Plázában, az afterpartys belépő ára pedig 1000 forint. További jegyinfók itt, térkép pedig itt.



A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr988355532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása