Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Vérfürdő, vámpírkodás, szárnyalás- Anna & the Barbies a ZP-ben!

2012. augusztus 01. - Írókéz magazin

A ZP-be látogatóknak a héten igazán nem lehet okuk panaszra. Az augusztus 1-jei, meglepetésekkel tarkított PASO koncert után augusztus 2-án, csütörtökön az elementáris erejű Anna & the Barbies lép fel. Az adrenalin itt is az egekbe szökik majd, ezt már most garantáljuk!

Pásztor Anna nem teljesen normális, de épp ezért imádjuk. Természetes ősenergia és szexualitás sugárzik belőle (a klipekben is szuggesztív, élőben meg pláne!), ami hihetetlen ambícióval párosul: táncos, MC, énekesnő, színésznő ő egy személyben, főszerepet játszott a MoNOporno című darabban, az RS9 Színházban, egy ideig a Balkan Fanatik legénységét is erősítette, de volt már valóságshow „hősnője” is (emlékeztek a Survivor nevezetű agymenésre?). Igazi bevállalós csaj, aki mellett egyszerűen képtelenség szó nélkül elsétálni (a korát látva nem hittünk a szemünknek, ha érdekel, nézz utána!), és szerencsére ezt az őrült lázadó attitűdöt jelenlegi bandájában, a testvérével, Pásztor Sámuellel 2004-ben megalapított Anna & the Barbies-ban is felvállalja.


 

Három albummal a hátuk mögött ma már elmondhatják, hogy a magyar könnyűzene oszlopos tagjai. Sikerüket bizonyítja, hogy 2008-ban Lenny Kravitz előzenekaraként hatalmas közönség előtt léphettek fel a Sportarénában, 2009-ben pedig több másik díj mellett az év felfedezettjének járó Fonogram-díjat is megkapták. Fellépéseik sokkal inkább nevezhetőek performansznak, mint szimpla, könnyen fogyasztható popzenei koncertnek.

Erről legközelebb augusztus 2-án, csütörtökön a ZP-ben tesznek tanúbizonyságot, ahol rendhagyó, két órás koncerttel örvendeztetik meg a rajongókat. Az ígéretek szerint a novemberben megjelenő új albumról is hallható lesz néhány dal. A buliról Anna így nyilatkozott:


Orbitális bulit csapunk, és kihasználunk minden vizuális lehetőséget. Beszereztem 2 liter vért, több száz darab százas szöget, egy gégecsőre hasonlító, fúvókával ellátott pikulát és egy 2 méter fesztávolságú, aranyszínű glam metal szárnyat. Hogy ezekkel mit művelek, az legyen titok. Sajnos a Volt Fesztiválos koncertünkön a basszusgitárosunk előtt is titok maradt, hogy az egyik dalban mire készülök. Amikor beslattyogtam a színpadra úgy, hogy a fülemből és az orromból bugyborékolt a vér, majdnem elájult. Nem tudtam, hogy nem tud a showelemről, meg azt sem sejtettem, hogy rosszul van a vértől. A csütörtöki fellépésig edződnie kell, mert ott aztán elszabadul a pokol.’



Anna még azt is üzeni, hogy szigorúan játszós ruhában menjetek, mert a ruhák tisztaságáért nem vállalnak felelősséget... mocskos egy buli lesz ez kérem szépen! Mindezt szinte ingyen, a szokásos 400 forintos ZP-s belépő megváltása után élhetitek át. Szerintünk kihagyhatatlan!


szexi ribizli

http://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr158355516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása