Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Monstaz.! - Castor, Pollux, elektrock - támad a hang!

2012. június 22. - Írókéz magazin

monstaz.Az oké, hogy az Ivan & the Parazol-ból ismert Simon Bálint már jó ideje a the Kolin dobszettje mögött is univerzumokat robbant fel az ütőivel, de amit Kővágó Dániellel a  bő fél éves Monstaz.-ban művel, az egészen egyszerűen nem evilági. Elektrock supersonic...

 


A többek között Skrillex, a Rage Against The Machine, és a Bad Religion ritmusain edződött, elektronikus alapokon nyugvó Monstaz. zenéje egészen különleges élmény. Miközben Bálint Thorként szétveri a membránokat, barátja, Kővágó Dániel gitárjátékával plazmává ionizálja a levegőt, hogy a pattanásig feszült hangbuborékok aztán Kővágó és druszája, Kovács Dániel kezei között, az oltárnak is beillő keverőn robbanjanak szanaszéjjel a kozmoszba.


A ’jó munkához idő kell’ alaptézisének megfelelően a formáció eddig mindössze három single-t bocsátott az éterbe, melyek mindegyike önmagáért beszél. Nem mondjuk, hogy senki nem csinál hasonlót, de a Monstaz.-os duóban nagyobb potenciál van, mint a legtöbb pornósztárban… a srácok a mai magyar elektrock Castora és Polluxa… három meccs, három kiütés. Hosszabbítás lehetséges!

Hallgassatok bele a szerzőpáros műveibe, csekkoljátok le Őket facebookon, osszátok a BandPage-en keresztül, de a soundcloud-ról akár le is tölthetitek az egész életművet. Szóval ismerjétek meg a bandát - csak jól járhattok.

 

 

 

 

 

 

Dirty Joke

http://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr828355472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása