Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Drogellenes Világnap és a Drognapló könyvbemutatója - Martonvásáron!

2012. június 22. - Írókéz magazin

1987-ben, az ENSZ-közgyűlésben ülő jobb arcok eldöntötték, hogy június 23-át (Zoltán és Édua nevenapját) a nemzetközi drogellenes harc napjává teszik. Nem tudjuk, hogy ez a dátum mikor lesz a Győzelem Napja, de adjuk az ötöst a döntéshozóknak, és ugyanúgy minden kábszer osztályos dolgozónak, az összes Escobarokra ajtót rátörő kommandósnak, de annak is, aki azt mondja: ’ –Kösz, de kösz nem!

Nem akarunk nagyon belemenni a dologba, sem vitatkozni, de szerintünk a droghasználat minimum lúzerség… de hogy mennyire, annak nyilván nem mi vagyunk a megmondhatói, de tudunk olyat, aki elsőkézből mondja el, hogy mitmiértmeddig…

Nagyon örülünk, hogy Dirty Joke-on kívül, annak alfabázisán, Martonvásáron is vannak, akik megpróbálják felhívni a fiatalok figyelmét a fehér lóval való vattacukrozás veszélyeire, és arra, hogy mennyire nem poén, ha valaki kiadja a kezéből a nádpálcát.

Holnap este nyolctól a martonvásári Ifjúsági Klubban (volt K3, TSZ-udvar) a Ráckeresztúri Drogterápiás Otthon (KIMM) munkatársai mellet a Drognapló című könyv szerzője, az Otthon egykori lakója, Kubiszyn Viktor mondja el tapasztalatait - mindezt várhatóan a Duna Tv kamerái előtt. Autentikus forrásból tehát nem lesz hiány, és a ’más kárán tanul az okos’ tételnek megfelelően csak gazdagodhatnak az érdeklődők. Mi ott leszünk!

 

 

"Leállni annyi, mint nem anyagozni.
Ez a legnagyobb baromság, amit valaha is hallottam.
A leállás: változás. Új irányba állítasz mindent.
Nem anyagozol. És? A környezeted ugyanaz. Az emberek ugyanazok.
A világ ugyanaz marad. Akkor miért ne anyagoznál, tesó?"

"Leállni annyi, mint nem anyagozni. Ez a legnagyobb baromság, amit valaha is hallottam. A leállás: változás. Új irányba állítasz mindent.Nem anyagozol. És? A környezeted ugyanaz. Az emberek ugyanazok. A világ ugyanaz marad. Akkor miért ne anyagoznál, tesó?"

 


 

 

Dirty Joke

http://www.facebook.com/IROKEZ.magazin


A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr188355474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása