Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

hh

2012. június 06. - Írókéz magazin

Lassan itt van Medárd napja. Ha minden jól megy, akkor nem lesz negyven napos eső, nem fogynak ki a hazai gumicsizma készletek, és nem lepik el a kocsmákat az ott felejtett esernyők. De ha mégis, akkor mit csináljunk? Aki nem szeretné a szabadban tölteni a hétvégét, hanem inkább a televízió előtt ülne, vagy legalábbis menekülne a káros UV sugárzás elől…na, ez pont neki szól.



Szerda

Aki megteheti, pattanjon fel ma a Harleyra és robogjon el Alsőörsre az Európa kempingbe, ahol talán éppen ezekben a percekben kezdődik el a Harley-Davidson Open Road Fest, immáron 13. alkalommal. Zenekarok határon innen és túlról, motoros túrák, és valószínűleg töménytelen mennyiségű sör. Szombaton még Z.U.P. koncert is lesz. Ha nem tudsz motorozni, akkor most indulj el, hogy biztos ne marad le róla!

Csütörtök

A popcorn és nachos függők ezen a héten se unatkozhatnak. Csütörtöktől Kristen Stewart mellett Robert Patiszon Pattinson is a mozivásznon tölti napjait. Csütörtöktől játszák ugyanis a kedves vámpír fiú legújabb filmjét Cosmopolis címmel. A történet teljesen szokványos – a fiatal milliárdos fiú fodrászhoz akar menni, de dugóba kerül Manhattan-ben. Káosz, egy őt megölni kívánó személy, és birodalmának összeomlása, talán az utolsó 24 órája. Ez mind 108 percben. Hogy eljut-e a fodrászhoz? Reméljük kiderül.  Azoknak, akik egy kicsit kifinomultabbak, a VHK film lesz a jó választás.

 

De ha nincs kedved bent ülni egy moziban? Nyomj egy circle pit-et este a Dürerben a DevilDriver koncertjén!


Péntek

 

Akkor se lesz probléma, ha egy tiszta estéje van az embernek otthon, a televízió előtt, kényelmes kanapéján ülve. Péntek este percenként lehet váltani a csatornák között, hogy ne maradjunk le egyik adásról se. Az m1-en végre már a németek a portugálok ellen fociznak, a 2012-es  labdarúgó Európa-Bajnokságon. Akinek ez túl kemény program, a Szépségkirálynő választás jelenthet egy kis felüdülést a hétvége előestéjén a TV2-n, és az utána következő Dirty Dancing 2. is. Aki viszont pókerezne, vagy legalább tanulna néhány trükköt, a Maverick a legjobb választás Mel Gibsonnal, melyet az RTL Klubbon tekinthet meg. De itt még nincs vége. Ma még az is kiderülhet, hogy Jennifer Aniston és Brad Pitt miért válhattak el. Hát azért, mert Brad Pitt maga a Ha… vagyis ez majd kiderül a Ha eljön Joe Black című filmből a Viasat3-on.

 

 

 

Szombat

Egész napos programra vágysz? Szerencséd, mert még tart a Budai Gourmet  a Millenáris Parkban! Idén fokozzák a kulináris élményt, az ételek mellé hozzájuk illő bort kínálnak. Rengeteg kiállító, hurka - kolbász, piaci hangulat, pálinka várja a látogatókat. Aki pedig a csámcsogás helyett/mellett  zenét hallgatna, egy igazán remek programba futhat bele.

A Kerekes Band egy kicsit ethno-funk, csángó-boogie - minden, ami egy jó bulihoz kell. A gyimesi muzsikából táplálkozó együttes koncertjeik során felvonultatják a népzene hamisíthatatlan hangszereit. A népzene-világzene és a könnyűzene egyvelege megállja a helyét a zenei életben, és igazi táncmulatságot varázsolnak a nézőtérre.  A furulya jellegzetes hangja, és a fülbemászó riffeket ontó gitár jól meg fogják érteni egymást az este folyamán, és egy igazi táncos világbéke hangulatra számíthatunk.



Vasárnap

Egy igazi ínyencség várja az érdeklődőket a Stúdió Galériában. Romhány Veronika képzőművész első, saját kiállítását tekinthetjük meg Jelentéktelenek - a gyűjtemény címmel. Régi, sokszor jelentéktelen tárgyakat gyűjtött össze Vera, melyeket más szemszögből mutat be – úgy, hogy mégis meglátunk bennük valamit. Kiforgatja a hétköznapokat, az értéktelenből értékest csinál, a haszontalanból meg olyat, amire talán mindenki vágyik. Az ember belső nyűglődése, önmagával szemben. de ki nyer?




A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr28355458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása