Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Ingyenes Belvárosi Fesztivál- Ebbe még az univerzum is beleremeg... mi szóltunk!

2012. május 31. - Írókéz magazin

Teljes időzavarban vagyunk, tehát pofonütésszerűen ért minket a felismerés, hogy holnap már június, azaz néhány röpke óra van csak hátra, és hivatalosan is elstartol a nagybetűs NYÁR. Méltóképpen ünnepelhetitek meg eme jeles eseményt hétvégén a kedvenc magyar együtteseitek koncertjei közben, fincsi alkoholos frissítők kíséretében a Belvárosi Fesztiválon!

Az V. Kerületi Önkormányzat 2007 óta örvendezteti meg a lélekemelő zenebonára vágyó fővárosiakat (és a környéken lakó nyugdíjasokat) a Belvárosi Fesztivállal, ahol a könnyűzene legváltozatosabb előadói teszik tiszteletüket az undergroundtól kezdve a Megaszarosok bocs, a Megasztárosokon keresztül a kerületi nemzetiségi előadókig. Tehát félre a kifogásokkal, kötelező kiruccanni, hiszen garantáltan mindenki talál az ízlésének megfelelő muzsikát. A legnagyobb várakozás valószínűleg az azerbajdzsáni Bakuban, az Eurovíziós Dalfesztiválon méltatlanul leszerepelt Compact Disco-t övezi, de nem elhanyagolható a szülési szabadságból nemrég visszatért Péterfy Bori, illetve a Carbonfools és a Quimby fellépése sem.

Idén holnap, azaz június elsején kezdődik a móka a Szabadság tér – Zrínyi utca – Erzsébet tér Bermuda-háromszögében, szóval aki a környéken jár, az számítson rá, hogy könyörtelenül beszippantja a programkavalkád (de mindenkit megnyugtatunk, hogy nem fog örökre elveszni, és fájni sem fog, sőt!). A Szabadság téren szombaton és vasárnap egész napos design vásár csábítja az egyedi cuccok szerelmeseit, aki pedig unja a nézelődést, az kedvére tombolhat a három színpad egyike előtt, és/vagy dobálhatja a tangát (vagy ki-mit szeretne, nemtől-ízléstől függően) hazánk legütősebb zenekarainak. A Zrínyi utcában Táncdalpódium, az Erzsébet téren Világzenei Színpad, míg a Szabadság téren a Nagyszínpad áll majd.

Ami a mi fantáziánkat a leginkább birizgálja (a Nagyszínpad programkínálatán kívül), az a pénteken és szombaton este 11-től őrjítő Csenddiszkó. Ez egyfajta nyugdíjas-kompatibilis köztéri buli lesz, ahol a jónép fejhallgatókkal felszerelkezve csápol a kívülállók számára totális kussban. Ilyenen még sose voltunk, és nem is nagyon tudjuk elképzelni, de egyszer mindent ki kell próbálni. J Két csatorna közül lehet választani, az egyiken szívmelengető retró dalcsemegéket, a másikon nyersebb elektronikus ropogtatnivalókat fogyaszthatnak a dallamokra éhezők. (A fülhallgató megkaparintása érdekében 20.000 forintot, vagy egy személyi okmányt kell letétbe helyezni.)


És akkor lássuk a Nagyszínpad programját:

Június 1. péntek 17.00-04.00

17.00-18.30 Compact Disco
18.45–20.15 The Carbonfools
20.30–22.00 Brains


23.00–04.00 Csendiszkó ( Digitális szomszéd-konform köztéri buli )


 

2012. június 2. szombat

17.00-18.30 Colorstar
18.45–20.15 Péterfy Bori
20.30–22.00 Irie Maffia

23.00-04.00 Csendiszkó ( Digitális szomszéd-konform köztéri buli )



2012. június 3.vasárnap

17.00-18.45 Intim Torna Illegál
19.00-20-00 Petruska András
20:00 - 22:00 Quimby



Ja, és ami egyáltalán nem elhanyagolható szempont: minden program ingyenes! A többi programról itt tájékozódhattok. Jó mulatást!


szexi ribizli

http://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr558355450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása