Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Zene, színház, bicó- all you can eat az idei EFOTT-on!

2012. április 25. - Írókéz magazin

Az idei EFOTT az egyik fő támogató, a Rauch közreműködésével a környezettudatosság és a kultúra jegyében fog telni, ezen kívül az eddigiektől eltérően külföldi húzónevekkel is kiegészül az amúgy is húzós hazai line-up.

A Hepi Endre által levezényelt „verbális Odüsszeiához”, vagyis a sajtótájékoztatóhoz a Csík zenekar adta meg az alaphangot: nagykoncertjük lesz a fesztivál egyik durranása. Ebből, és legújabb lemezükből adtak ízelítőt a sajtó jeles képviselőinek – többek között nekünk is J. A nyitó napi zenei performanszot számos vendégművész, például Presser Gábor jelenléte fogja még különlegesebbé, egyedülállóbbá tenni.

A zenei csemege után a fesztivál igazgatója, Maszlavér Gábor ragadta magához a mikrofont, és ismertette a külföldi fellépők névsorát: többek közt Dub FX, Roni Size, Brooklyn Bounce, Dr. Alban és Julia Carpenter is tiszteletét teszi a fesztiválon. Természetesen nem maradhatnak el a legnagyobb magyar koncertzenekarok sem: Tankcsapda, Quimby, Anima Sound System, Carbonfools ésmégsorolhatnánk…

Az idei EFOTT legnagyobb durranása az EFOTT Színház, melynek keretein belül többek között a BME Szkéné Színházának művészei mutatnak be darabokat. Mind köztudott az EFOTT az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, így igazi kuriózumként „a hallgatók játszanak a hallgatóknak”, mégpedig főműsoridőben. Erről és fesztiválos tapasztalataikról Thuróczy Szabolcs és Fenyő Iván színművészek meséltek. Többek között a Parasztoperát is láthatják majd az esetlegesen épp nem alkoholra szomjazó, hanem kultúrára éhező fesztiválozók.

Az idei EFOTT az újdonságok jegyében fog tehát telni, és sokak nagy örömére a sport is kiemelt szerepet fog kapni a fesztivál életében. A „Tekerj az EFOTT-ra” kezdeményezést az Animal Cannibals tagja, Qka MC ismertette (ők lesznek egyébként a fesztivál házigazdái). A Buda-Velence távot felesleges pénzkidobás, vagyis a vonatjegy megváltása nélkül lehet megtenni, kerékpárral, jókedvű fesztiválozók társaságában, így a haverkodás már útközben elkezdődhet. A bátor vállalkozóknak a csomagjaik és a bringáik miatt sem kell aggódniuk, hiszen a szervezők a „motyókat” leszállítják a helyszínre, a bicikliket pedig egy ötszáz férőhelyes tároló várja. A Csepel jóvoltából egy értékes kerékpár is gazdára lel majd… a nyereményjáték részleteit május 1-étől keressétek a Facebook-on.

Hamarosan jelentkezünk még naprakész infókkal, legyetek résen!

 

szexi ribizli & bogyola

http:http://irokez-magazin.blog.hu/media/image/2012-04-25/8355422/.http://irokez-magazin.blog.hu/media/image/2012-04-25/8355422/.irokezmagazin.nolblog.huhttp://irokez-magazin.blog.hu/media/image/2012-04-25/8355422/.

http:http://irokez-magazin.blog.hu/media/image/2012-04-25/8355422/.http://irokez-magazin.blog.hu/media/image/2012-04-25/8355422/.www.facebook.comhttp://irokez-magazin.blog.hu/media/image/2012-04-25/8355422/.IROKEZ.magazin

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr618355422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása