Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Minden zenekarnak sorakozó! Ismét kiakad a Talentométer

2012. március 27. - Írókéz magazin

talentométerAz A38 és a Szerencsejáték Zrt. koprodukciójában immár második alkalommal kerül megrendezésre a Talentométer könnyűzenei tehetségkutató.

A tavaly beérkezett, hozzávetőleg 650 nevezés is bizonyítja, hogy a hazai zene élet – tévés tehetségkutatók ide vagy oda – bizony van annyira színes, hogy nemhogy életben tartson, de igényelje is az olyan színpadokat, ahol megmutathatja tehetségeit.

Az első Talentométeren terített például többek között a Bambi Beatz,ZeropozitivE, a Szkítia az E.T.a.P., a Góbé és az As We Fly Away is. Ha valaki ne adj’ Isten eddig nem hallott a fent említett csapatokról, azonnal kattintson a linkekre, de vigyázzon, hova ejti az állát, mert az nagyon törékeny ám!

 


Idén ráadásul szaporodtak a kategóriák is: a rock/metál divízió szétbontásával immár hat mezőnyben is starthoz lehet állni, melyek mindegyikében az adott műfaj egy-egy elismert alakja elnökli az egyébként háromfős, a rendezők által delegált zsűrit. Íme az idei kategóriák és a prominensek:

Dzsessz: Harcsa Veronika

Elektronikus/live act: Barabás Lőrinc

Pop-rock: Kovács Krisztián (Fish!)

Metál: Vörös András (Superbutt)

Hiphop/raggae/ska: László M. Miksa (Ladánybene)

Világzene/népzene: Pap István Szalonna ( Magyar Állami Népi Együttes)

A győzteseknek az A38 egyéb más mellett stúdióidőt, kiszervezést, koncert-videoklipet, fellépéseket biztosít – egyszóval mindent, amire egy induló bandának szüksége lehet. Ami szerintünk baromi jó.

Az ingyenes nevezés május 31-ig tart a talentometer.hu-n. Azt, hogy ezt mi módon lehet megcselekedni, és hogy utána mi vár a jelentkezőkre, valamint hogy mi menete van az április 22-ig zajló közönségszavazásnak, részletesen elolvasható a program 'offisöl' honlapján.

A magunk részéről csak szurkolni tudunk ennek a zenekari kilövőállványnak, hogy ismét sikerüljön bolygó körüli pályára állítani az ország legmagasabb midiklorián szintjével bíró csapatait - ha tudnánk zenélni, mi mennénk. Pláne, hogy ezúttal még az ország legmenőbb borászait (!) is itt találjuk. Öröm a köbön!


Dirty Joke

http://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr448355358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása