Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

WAMP- Wasárnapi dizájnorgia

2012. március 20. - Írókéz magazin

Visszavonhatatlanul itt a tavasz, ébredezik téli álmából természet és ember egyaránt: ez a színkavalkád és az újdonságok ideje. Ha igazán üdítő, színes zsongásra vágysz, akkor a hétvégén a Wasárnapi Művész Piacon a helyed!

A rendezvénysorozat 2006 óta örvendezteti meg a dizájn és az egyedi tervezésű termékek szerelmeseit, illetve szolgál a magyar iparművészek és a legkülönfélébb kreatív szakemberek bázisaként. Ügyvezetője az a Matheidesz Réka, aki 2010-ben elnyerte az Ernst & Young globális szervezet „Az év üzletembere” pályázatának „Merész újító” különdíját.

A merész jelző egyáltalán nem meglepő a hazai miliőben, hiszen nem túlzás azt állítani, hogy egy bizonyos réteg (főleg a szakmabeliek) kivételével a magyar nagyközönség nem mer, vagy nem akar nyitni az egyedi tervezésű cuccok felé. Megfizethetetlenül drágának hisszük az egyediséget? Vagy egyszerűen nem merünk „kilógni” embertársaink közül? Az immár hat éve tartó töretlen siker azt sugallja, hogy lassan sikerül szűkíteni az iparművészek és potenciális vásárlóik közti rést, ráadásul a rendezvény egyfajta városi találkozóhelyként is szolgál, ezt pedig a nagy európai világvárosok dizájnpiacaihoz szokott turisták is pirospontként könyvelhetik el hazánkkal kapcsolatban.

A havonta megrendezett „piacozás” szokásos helyszíne az Erzsébet tér, nyáron a tervek szerint ott merülhetünk majd el a dizájntengerben, áprilisig azonban a Millenárison, a B csarnokban várják az érdeklődőket. A belépés ráadásul ingyenes, így a költekezés kényszere nélkül győződhetünk meg róla, hogy az egyéniség és a stílus egyáltalán nem luxus, és kényeztethetjük a téli, álmosító szürkeséghez szokott szemünket és lelkünket a tehetséges tervezők színes dizájntermékeivel.

Sőt, a gasztosarokban a formakultúra és a gasztronómia házasságának szerelemgyerekeit is megvásárolhatják a kreativitásra éhes ínyencek, legyen az lekvár, bor, vagy épp csokoládé.

Kapcsolódj be Te is a magyar dizájn vérkeringésébe- nincs kifogás, ott a helyed!

Helyszín és időpont: Millenáris Park, B csarnok, március 25., 10:00-18:00

További infó: http://wamp.hu

szexi ribizli

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr28355340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása