Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

ZP piszkozat

2012. március 09. - Írókéz magazin

Hivatalos megerősítés ugyan még nincs az új helyszínt illetően, de jegyeket már árulnak a Zöld Pardon nyitóbulijára. De hová is?

Miután végignyálaztunk több mainstream híroldalt (különös tekintettel a képernyő sarkaira, hiszen mi is tudjuk, hol áll meg legkönnyebben a por), előttünk is elkezdett körvonalazódni, hogy egyrészt az internet tényleg tele van pornóval, másrészt, hogy akármelyik irányba keresgélünk, egy infó bukkan fel újra és újra, miszerint a ma már történelemmel, sőt viharos múlttal bíró szabadtéri koncerthelyszín nem kér bocsánatot, és visszatámad. A partraszállás helyszíne pedig nincs máshol, mint a Rákóczi híd (szül. név: Lágymányosi híd; legnagyobb támaszköz: 94,72 méter) budai hídfőjénél.

Bár Kővári Zsuzsanna, a cég ügyvezetője 'sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta' az értesüléseket, a berkekből állítólag már többen letették a nagy esküt, hogy bizony a fent említett helyszín a befutó. Akár tényleg itt lesz az új hídfőállás, akár nem, az invázió sikere elkerülhetetlennek látszik. Ez nem is csoda, meg nem is puncsosfagyi (főleg nem ehető csokiízű bugyi), hiszen az előző ZP szériákhoz hasonlóan a reboot nyitóepizódja kapcsán ismét egy zászló alá gyűlnek a hazai underground vonalon utazó és a fősodorra jegyet váltott bandák.

A nálunk jóval több fizetéssel és szabadidővel rendelkező kollégák tudni vélik, hogy több zenekar is - egyelőre még hivatalosan ismeretlen térbeli koordinátákon -  lekötött Zöld Pardonos időponttal rendelkezik. Mivel ezek az infók még szerintük is kábé annyira biztosak, mint a hajnali merevedés 60 felett, ezért nem is mondunk neveket, de azért vannak nyomok: az Irie Maffia honlapján például nemhogy hirdeti az április 21-ei visszatérő koncertjüket, de azt is elmondja, hogy holnaptól a ZP régi helyén 700 HUF-ért már jegyeket is lehet rá kapni!

Két, a reggeli napsugártól még álmos szemmel ébredező, delíriumban ringatózó köd foszlányain átderengő bizonyosság körvonalai azonban már határozottan kivehetők: - ázsiai kupiban a kankó, meg hogy bármi konkrétum lökődik is ki ebbe a fizikai valóságba a ZP-ről (vagy a jóval misztikusabb plátói szerelemről), mi rajta leszünk, és elmondjuk Nektek, hogy kerekeaperec - mi amúgy azt szeretjük, igen, ha kerek - tudjátok... olyan jó kétkézzelmarkolható, mégis határozott vonalvezetésű, akaratos... szóval a perec, ja.

Aki baromi jó a Cluedo-ban, az a ZP honlapján, vagy a facebookon nyomozhat tovább, de Mi úgyis mindent elmondunk majd, amit tudni lehet erről - meg a szexről (ideértve azokat a fura ázsiai megoldásokat is) - és egyelőre ezeken a hivatkozásokon is ez a kicsit sem erotikus, de ezért funny videó a max:

 

 

http://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

Dirty Joke


A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr178355322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása