Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Papagáj Klub Érd – Logóverseny, és művésztelep

2012. március 01. - Írókéz magazin

Kezdeményezés egy szabadtéri szórakozóhelyért Érden!

Beszámolónk mostani részében a meghirdetett logóversenyről, a 3+1 kiválasztott pályaműről, továbbá a klub hétköznapi hasznosításával kapcsolatos elképzeléseinkről számolunk be.

A számos, még tavaly beérkező pályamunka közül végül hármat, valamint egy ráadás rajzot találtunk megfelelőnek, melyeket el tudtunk képzelni a leendő Papagáj Klub Érd logójaként. Köszönettel tartozunk Farkas "Bagett" Péternek (ő lett a nyertes), Szesztai Katalinnak, Filip Cintiának, és Szántó Zitának, akik elgondolkoztak a felhívásunkon, és saját ötletük által vezérelve elkészítették a számunkra rendkívül értékes munkájukat.

A fő (élő)zenei irány mellett az a másik elképzelésünk, hogy a Klub teret, és megjelenési felületet biztosíthatna a még felfedezetlen, fiatal (nem csak érdi!) tehetségeknek, akik későbbi pályafutásuk során iskolájuk, illetve saját szorgalmuk, képességeik segítségével alkotásokat hoznak létre, és ezeket szívesen bemutatnák egy kiállítás keretein belül. Jelentkezni lehetne saját festményekkel, grafikákkal, digitális fotókkal, kézimunkákkal, szobrokkal, bármivel, aminek van valami mondanivalója. Akár egy verseny, vagy egy saját, csak egyetlen alkotó munkáiból meghirdetett, és megszervezett kiállítás létrehozása is elképzelhető, ha a művészpalánta rendelkezik elég alapanyaggal.


 

Ez egy kiváló lehetőség lehetne nekik a művészi fejlődésükhöz, újító, további munkákra sarkalló tevékenységük folytatásához. Ez tehát egy olyan művésztelep működtetése lenne a hétköznapokban, ahol akár a jövő híres művészei bontogathatnák szárnyaikat. Természetesen állandó kiállításokról, illetve a kiállított tárgyakról megegyezés szerint rendelkezhetne a klubház és az alkotó (kiállítani, majd odaajándékozni egy iskolának, kávézónak, kulturális intézménynek, esetleg jótékonysági árverés alá bocsátani, vagy továbbküldeni egy másik település művelődési házának…). De a Papagáj Klub keretein belül lehetne filmvetítés, graffitiverseny, önkéntes szemétszedés, városszépítés, és számos más modern sport-és közművelődési program, vagy verseny (és ez csak néhány ötlet a rengeteg, folyamatosan bővülő elképzeléseink közül), ami az utcáról bevonzaná a gyerekeket, fiatal felnőtteket, hogy az ifjúsági klub aktív közreműködésével értelmes tevékenységeket végezzenek szabadidejükben.


További plakátolási hírekről, a kérdőív kiértékeléséről, programokról, médiapartnereinkről, és egy esetleges területi együttműködésről(!) még a hónapban olvashattok a Klub Facebook oldalán:

http://www.facebook.com/Papagaj.Klub.Erd

Helyet az ifjúságnak! Teret a zenének!

A Papagáj Klub Érd Csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr948355304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása