Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Így kell civilkezdeményezni - bemutatkozik a Papagáj Klub Érd

2012. február 19. - Írókéz magazin

Papagáj Klub ÉrdNakérem! Itt egy kezdeményezés, amivel mi is szívesen lepacsizunk, sőt ha jó nő lenne, akkor tuti, hogy saját pénzből (!) meghívnánk egy drágább italra a helyi krimóban, és még a fenekét is megfognánk (jó, igazából megpróbálnánk tapizni, ahol érnénk, de cssss....!) - ha pasi lenne, akkor viszont maradna az irigykedés, hogy ilyen jóképű :-)
A pajtások bemutatkozó szövegéből kiderül, hogy miértis:

A Papagáj nem más, mint egy gondolat, egy "álom", amit két fiatal diák álmodott meg még a középiskolás évei alatt. Vágytak arra, hogy egy olyan helyen bulizhassanak, vagy szimplán csak összejöjjenek a többi fiatallal, ahol a zenei környezet maximálisan kielégíti az igényeiket, és ezt ne egy pesti szórakozóhelyen leljék meg, hanem helyben, a lakóhelyükön. Sajnos ezt Érden nem találták meg a mai napig sem. Azt, hogy miért nem, abba most még nem szeretnék belefolyni…

A mostani kezdeményezéssel egy olyan folyamatot szeretnénk elindítani, amivel közelebb kerülünk egy tavasztól-őszig nyitva tartó, élőzenei koncertekkel váró igazán barátias bulihely felépítéséhez, megvalósításához Érden. Hisszük, hogy egy megyei jogú város kulturális életébe bele kell, hogy férjen ez az alternatíva is! Ehhez persze sok mindennek, és sok mindenkinek az akaratára, ötleteire, jóváhagyására, és pénzére lesz-lenne majd szükség. Gondolok itt elsősorban a városvezetésre, olyan vállalkozókra, magánemberekre, akik látnak fantáziát ebben az ötletben, és hajlandóak áldozni az érdi, és a környező települések fiataljainak a szórakozási igényeire. Mert van nekik, ebben ma is biztosak vagyunk! A Papagáj nem titkoltan a ZP mintájára épülne, és nyitná meg kapuit. Csatlakozzon minden helyi, és nem helyi fiatal, aki késztetést érez egy ilyen kezdeményezés támogatásához. Az üzenetünk talán eljut Hozzátok, és ráadásul talán még ösztönöz is arra, hogy többször vegyetek a kezetekbe újságot, és olvassatok.

A többit később, ígérjük…


További infók, fotók, aktualitások a klub facebook oldalán:

http://www.facebook.com/Papagaj.Klub.Erd


Kapcsolat itt:

papagaj.erd@gmail.com

pep.tatar@gmail.com


A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr348355280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása