Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Tökjó nap Érden

2013. október 31. - Írókéz magazin

A 20-30 Egyesület bemutatja a IV. érdi kulturális és gasztronómiai TökJó Fesztivált, és halloweeni jelmezbált. Az eseménynek a már jól „belakott” Főtér ad otthont október 31-én csütörtökön 16 órai kezdettel.

A programok délután kezdődnek, mi mással, mint a kezdők és az egész évben magukat általános iskolás technikaórákra bekéredzkedő apukák tökélyre fejlesztett tökfaragásával. Akiknek versenyhelyzetben megremeg a kezük, és inkább nem bíznák az aktuális formára és pengeélességre, azok az otthon melegében kidolgozott cucurbitájukkal (tök latinul) is nevezhetnek.

Ahogy teljesen besötétedik kerül sor a véresen komoly jelmezverseny és tökfaragó verseny eredményhirdetésére (amiről a helyszínen szakértő zsűri dönt majd), és a látványában és izgalmában is kiemelkedő töklámpás felvonulásra. Az idő miatt sem kell aggódnia senkinek, hiszen a szervezők már réges-rég leboxolták Szent Péterrel, plusz valamennyi Ének az esőben címre kiadott hanganyagot bezúzatták, ami vélhetően már el is tűnt a város legfrissebb csatornahálózatában.

Igazi családi rendezvényként lesz itt még arcfestés, rajzolás, gipszfestés, ügyességi játékok a legkisebb korosztály igényeit kiszolgálva.

Meleg teával, forralt borral, tökös süteményekkel és étkekkel, sült gesztenyével, extraként pedig egy adag jó hangulattal megfűszerezve várnak Mindenkit, akik szeretnének részt venni az év legtökösebb buliján. Jelenléteddel Te is segíts közösségi formába önteni az érdi polgárokat! Ja és a belépés INGYENES!

A szervező a 20-30 Egyesület

Az esemény eventje

 

Four Fingers Franky

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr298355742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása