Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Fergeteges Jampi bulit tartanak március 16-án a Gödörben

2013. március 09. - Írókéz magazin

Március 16-án, szombaton  egy hamisítatlan rockabilly és psychobilly ünnepet rendeznek a Gödör Klubban egy jó nagy adag vintage punk rock 'n' roll zenével megfűszerezve. Az '50-es évek fékezhetetlen rock & roll hangulatáért "felelősségre vonható" többek között az idén 15 éves Mystery Gang, a már egész Amerikát oda-vissza szétturnézott The Silver Shine, valamint a western swinget a tangóharmonikával házasító Psycho Mutants.

Az estén fellépő három zenekartól igazi mocskos GANG-háborúra számíthatunk, ahol a dobtáros géppisztolyok helyett a gang tagok manapság már hangszereket használnak a legelemibb, legősibb rockabilly dallamokkal betárázva, csőre töltve vele a táncoslábú jampikat és pin-up lányokat.

Az a fékeveszett szabadság és zabolátlan életérzés, amely ebből a
zenéből árad, csakis hiteles fazonoktól fogadható el maradéktalanul. Egri Péternél hitelesebb
rockabilly arcot pedig valószínűleg még sosem szült ez az ország.

Mystery Gang: "Az a fékeveszett szabadság és zabolátlan életérzés, amely ebből a zenéből árad, csakis hiteles fazonoktól fogadható el maradéktalanul. Egri Péternél hitelesebb rockabilly arcot pedig valószínűleg még sosem szült ez az ország." - olvasható a zenakar bemutatkozásában

Mystery Gang - Woodoo Doll


 

The Silver Shine: "Vörös/fekete zebra mintás nagybőgő, extrém színpadi energia, klasszikus ’50-es Elvis mikrofonok.... senkivel nem lehet őket összekeverni!" A koncerten kapható lesz legújabb magyar nyelvű CD-jük!

The Silver Shine - Angels To Some


 

Psycho Mutants: „Nyugodtan kijelenthetjük, ilyen zenét senki nem csinál ma Magyarországon. Mintha Denverből jöttek volna, a 16 Horsepowert, Jay Munly-t idézik, csak bendzsó helyett – keletet erősítve – tangóharmonikán játszanak. Őket hallgatva mintha egy földalatti, füstös kocsmában küzdenénk a sokadik pohárral és a fejünkben önálló életre kelt démonokkal. A zenei világuk egy kicsit olyan, mintha Drakula találkozna Johnny Cash-sel valahol egy vadnyugati tájon.”

Psycho Mutants - Tango with me



További információk:

https://www.facebook.com/godorklub

https://www.facebook.com/mystery.gang

https://www.facebook.com/thesilvershine

https://www.facebook.com/psychomutants

Az esemény meghívója:


https://www.facebook.com/events/124780924371265/



Four Fingers Franky

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr908355636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása