Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Kazettahamisítás ellen küzd a Belmondo

2013. január 08. - Írókéz magazin

A Belmondo január 12-én, szombaton a budapesti Gozsdu Manó Klubban adja idei első koncertjét. A zenekar a Good, Better, Belmondo című, angol-magyar nyelvű válogatáslemeze slágerei mellett zenei rögtönzésekkel és eredeti hamisítványokkal is készül. Az est vendége a Crescendo lesz.

Pályafutása egyik legsikeresebb évét zárta a Belmondo zenekar. A Mikor című lemez tavasszal jelölést kapott a Fonogram-díjra „Az év modern pop/rock albuma” kategóriában, és az album dalait azóta is rendszeresen játsszák a rádiók.

A csapat 2012-ben adta a legtöbb koncertet, fellépett a legfontosabb nyári fesztiválokon, valamint A dal és az X-Faktor című élő televíziós műsorokban. A Belmondo időközben hattagúra bővült, hiszen hivatalosan is csatlakozott a zenekarhoz az ország egyik legjobb beatbox előadója, Fekete János Jammal. A Belmondo az év végén szubjektív válogatáslemezt jelentetett meg Good, Better, Belmondo címmel.

A dupla albumon angol és magyar nyelven hallhatóak a legnagyobb slágerek. Elsősorban ennek a kiadványnak a dalaiból válogat a zenekar idei első koncertjén január 12-én, szombaton este a budapesti Gozsdu Manó Klubban. Az est ironikus mottója: „Stop! Állítsuk meg a kazettahamisítást!”. Ennek értelmében, aki egy üres kazettával érkezik a buliba, annak a zenekar rámásolja a Good, Better, Belmondo című albumot, vagyis egy eredeti hamisítvánnyal térhet haza.

Czutor Zoltán frontember és társai zenei rögtönzésekkel is készülnek, amelyek az októberi lemezbemutatón már nagy sikert arattak. A rajongók egy kalapból három ismert Belmondo-sláger címét, egy másikból pedig különböző zenei stílusok nevét húzhatják ki. A véletlenszerű választások alapján a banda megbolondítja a jól ismert dalokat, így könnyen előfordulhat, hogy metal, reggae, latin vagy éppen hip-hop verzióban csendülnek fel a jól ismert szerzemények.

Az est vendége az igényes gitár-pop zenét játszó Crescendo együttes, amelynek Königmutter című dala igazi közönségkedvenc. A koncertek 20 órakor kezdődnek.


További információk:

www.belmondo.hu

www.facebook.com/belmondoband

http://www.facebook.com/GozsduMano

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr628355608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása