Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Holnap Belmondo lemezbemutató az iSKOLA--ban !

2012. november 23. - Írókéz magazin

Holnap este héttől ritkán tapasztalható bolygóegyüttállás részesei lehetünk az iSKOLA termében. A Pély Barna trió mellett fellép a pubertás mezsgyéjén járó tagokból alakult anyukák kedvence, a RockForce, de az Ivan & the Parazol is végigbombázza az egybegyülteket... Nekünk ez utóbbi is elég lenne, hogy áldozzunk a rock and roll oltárán, de ezen az estén mégsem ők kapják a nagyreflektort…

partytúra rockTörtént ugyanis, hogy az általunk a hazai zenei élet egyik legőszintébb bandájának tartott Belmondo válogatáslemezre szánta el magát. Unalmas? A vég kezdete? – Korántsem!

Az eddig megjelent négy stúdióalbum anyagából válogatott 12 dal önmagában elég indok lenne a lemezbemutatón való részvételre, de ezek mellett két vadiúj szám is ringbe száll a mesterművekkel… ráadásul, ha jól olvastuk a sajtóanyagot (így a hétórásival hazafelé, Érd magasságában már elég kicsik a betűk)  akkor az egész repertoár angolul is hallható lesz... (Oh, Yes!)

Az eseményre egyébként a Partytúra Rockshow keretében kerül sor… ja, és az album címe: Good, Better, Belmondo… hát részünkről : ‘ No doubt ‘

 

Érdemes jól időzíteni, ugyanis a legfrissebb hírek szerint minden 100. látogatót megdobják az új lemez egy példányával…. elő a számológépet!

 



http://www.facebook.com/BelmondoBand

http://www.facebook.com/iskola.hegedu.utca.3


Írókéz magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr28355588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása