Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Battai Napok 2012 - újra minőségi zenei forradalmat villant Százhalombatta

2012. szeptember 07. - Írókéz magazin

Ahogy szépen lassan elmúlnak/elmúltak a nagy nyári fesztiválok, és közeleg az ősz, fel kell készüljünk a klubok, és föld alatti bárok nyújtotta szűkös, de annál hangulatosabb világra. Addig is viszont engedjétek meg, hogy egy kicsit bemutassunk egy helyet, ami autóval 15 percre van "szeretett" városunktól Érdtől. Igen, kitaláltátok, Százhalombattáról beszélünk. Alig hevertük ki legutóbbi nagyszabású rendezvényét, a SZIZN-t (Százhalombattai Ifjúsági Zenei Napok), máris az ajtónkon kopogtatnak a Battai Napok (szeptember 7-8-9).

 

A vak is könnyen meglátja, hogy az itteni vezetők, művelődési szakemberek felismerték, sőt erejükhöz és lehetőségeikhez mérten megpróbálják maximálisan kielégíteni a battai ifjúság igényeit. Kezdődött még nyár elején egy Kerekes Band-del, folytatva a már említett SZIZN-ön fellépett The Carbonfoolssal, és most itt van a küszöbön a mai (pénteki) program nagyszínpados fellépője, az Anima Sound System, vagy a szombati nap bőgatyás szószátyár kannibáljai, az Animal Cannibals, valamint az idősebb korosztály kedvence, a Republic.

 

 

 

 

Vasárnapra is akad igazi "sztárfellépő" Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar személyében. Az állandó programok (vidámpark, civil falu, mesterségek utcája, borfalu stb...) mellett lesz még a hétvégén arany fakanál főzőverseny, halászléfőző verseny, amatőr gördeszkások bemutatója a Batta Skate rendezésében, hastánc- és a ma oly nagy népszerűségnek örvendő zumba show, valamint természetesen tűzijáték is. Egy szó, mint száz, be kell ismernünk, hogy e jeles alkalommal Százhalombatta biztos kitesz magáért, plusz ezzel a gasztronómiai-sport-zenei fesztivállal újra megmutatja magát a "nagyvilág" előtt.

 

 

A részletes programot itt tekintheted meg!

Azt hiszem, vallom, hogy a kulturált szórakozást idővel meghonosító rendezvénysorozatok olyan alternatívát képesek felmutatni, és a mellükön viselni, amelyre minden helyi lakos méltán lehet  büszke, még akkor is, ha hangos a zene, és talán indokoltan vagy nem, de túl boldogok a téren a gyerekek...

Tisztelt Olvasóink! Felkérjük a Battai Napok rendezőit, hogy kezdjék meg művészeti tevékenységüket! Köszönjük!

 

Four Fingers Franky

https://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr508355538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása