Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Celebdömping a tatai Víz, Zene, Virág Fesztiválon!

2012. július 18. - Írókéz magazin

Igazán rendhagyó, egyszeri és megismételhetetlen pillanatunkban kaptatok el most. Olyan ez, mint amikor régen tanáraink rajtakaptak egy Playboy újság lapozgatása, vagy dohányzás közben az iskolánk fiúwécéjében. Szó sincs arról, hogy szégyenkeznénk eme eset után, igazság szerint minket is elért a pénz és a hírnév szele, amihez ha tévesen is, de minden erőnkkel ragaszkodunk, és nem szeretnénk, hogy egy óvatlan figyelemvesztésünk során kiszökjön az ablakon egy reggeli körjáratunk alkalma után...

Most bizonyára sokan taszítanának le a mélybe, köveznének meg Damaszkusz főterén, mégis fej nélküli lovasként vágtatunk végzetünkbe. Nem hallgatva barátaink visszahúzó szavaira, az új környezet és a véget nem érő éjszakák után könnyen fogyasztható drogként azonosítjuk azt az új világot, ami észrevétlenül és oly megtévesztő természetességgel húzta fel magát körénk a nappalinkban, hálószobánkban, munkahelyünkön, vagy éppen az utcán. Ezt szívjuk be Bolygónk levegőjével, ezt tápláljuk magunkba a hipermarketekben vásárolt élelmiszerekkel, plazmatévénk előtt tespedve szemgolyóink nyála is erre csöpög IKEÁS szőnyegeink cérnatekervényeire. Tesszük mindezt full HD minőségben, 3D-ben izgulva végig életünket. Felvetül az értelmetlen, és már napvilágra bukkanásával halva született kérdés: Visszafordítható-e még a folyamat?

Első tapicskolásaink után kellemes családi programot-hétvégét nyújthat számunkra a tatai Öreg-tó partján minden év nyarának június hónapjában megrendezett, mára már hagyománnyá váló Víz, Zene, Virág Fesztivál, ami második benyomásra még szimpatikusabb rendezvény.

A fesztivál bemutatkozása: A Víz, Zene, Virág Fesztivál minden év június utolsó hétvégéjén (2012. június 29.-július 1.) várja látogatóit. Az eseményen 17 helyszín közel 200 programja szórakoztatja a közönséget. Kiemelt figyelmet fordítunk a kulturált környezetre és a családi szórakoztatásra: Minden generációnak kínálunk programokat a legkisebbektől a seniorokig. Családi fesztivál Tatán, a fenntarthatóság körül! Virágbemutatók, evezősprogramok, koncertek! Gyere, és hozd a családod is! A felnőtteknek a mindhárom napra szóló belépő 500 forint, 14 év alatt a belépés díjtalan!

Ide látogatott el - Iszak Eszter, Mészáros János Elek és a Quantum XXL hírességeivel egyetemben - családjával a TV2 sztárja Gombos Edina férjével Albertóval, valamint kislányukkal Mirikével. Nem kis feltűnést keltve az eseményre kilátogatók közt - még főzni is beálltak a sorba - rögvest összeütöttek egy bográcsot a hazai léleksebészet indiai főpapjával Joshi Bharattal. Mint megtudtuk Edina kislányának szorgoskodása sem véletlen, hiszen anyukájának az otthoni konyhában is első számú kuktasegédje.

„Nyáron szinte minden hétvégén sütögetünk családi vagy baráti körben. Előre bepácolom a húsokat, és amikor megérkeznek a vendégek, akkor közösen elkészítjük a vacsorát. Mirike imád segíteni nekem, zöldséget mos, pucol, és minden olyanba igyekszem bevonni, ami egy 3 és fél éves gyerek számára élmény. Külön emelvénye van a konyhában! Most nehezen bírta a 40 fokos hőséget, de ki nincs így ezzel?” mesélte az Aktív mindig mosolygós műsorvezetője. „Nem először vettünk részt a fesztiválon, tavaly is kint voltunk, és akkor is nagyon jól éreztük magunkat. Egyértelmű volt, hogy idén is Tatán a helyünk, hogy a közönségtalálkozón közvetlen kapcsolatba kerüljünk az emberekkel, közös képeket készítsünk, dedikáljunk.”

Hogy Joshinak milyen kötödései vannak a fesztiválokhoz azt jobb ha Ő maga fejti ki:

„Nem vagyok nagy fesztiválra járó, de ahol pezseg a kulturális élet, azt mindig meglátogatom, ugyanis szeretem a zenét, az irodalmat, a színházat, és persze a finom ételeket. Most is remekül éreztem magam, rengeteg kedves emberrel találkoztunk, ez az igazi visszajelzés számunkra, hogy mennyien szeretnek minket, ez pedig hihetetlenül jóleső érzés. Emellett pedig gyönyörű az egész táj, a környezet, az Öreg-tó, a vár” mondta a népszerű műsorvezető. „India a fesztiválok országa, állandóan történik valami, több száz, sőt ezer nép és törzs lakik ott, ezért a fesztiválok is sokfélék. Létezik hagyományos, modern, vagy épp valláshoz köthető. Amerre én laktam, ott is évente legalább hat-hét olyan rendezvény van, ami fontos, jeles eseménynek számít”

Four Fingers Franky

https://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr608355504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása