Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Amit az index-en nem olvashattál - PAFE 2012 highlights

2012. június 02. - Írókéz magazin

Elolvastunk néhány, a fősodros páholyból érkezett beszámolót, és úgy döntöttünk, kiborítjuk a bilit; PAFE 2012 – Az ÍRÓKÉZ Krú edísön--- rájtnow:



D-Day

Tény és való, hogy a martonvásári legényegyletből és lánycserkészet, a programfüzet címlaplányával megkoronázott… hogy is fogalmazzunk szépen… hmmm… hadrafogható(!) válogatottjából felállított zászlóaljjal előőrsként már reggel tízkor megérkező Dirty Joke kábé olyan mértékű vereséget szenvedett a szántódpusztai partraszállása során, mint az amik a Disznó-öbölben. A sajtókártya megszerzéséért vívott közel három órás, sikertelen küzdelem után - ezúttal esőtől – átázva, a sírás határán tántorogva, egyszemélyes francia császári csapatként vonult vissza a kapuk elől a már korábban annektált, biztonságot nyújtó Alfa bázisra, hogy bevárja a Four Fingers Franky parancsnoksága alatt érkező hatfős fősereget. A csapategyesítés (és Joke rangjelzéseinek ünnepélyes levágása) után már csak a héthónapos, ’Pista’ hívójellel ellátott embrióval 4,75 fősre duzzadt gépesített utóvédet, és a velük érkező, kizárólag alkoholt tartalmazó ellátmányt kellett megvárni, hogy végre hadrafoghassuk magunkat. A sajtóbelépők megszerzése után az időjárás ismét visszakergetett minket a sáncaink mögé… a sokadik kör feles hatására erősen kényelmessé váló csapat tagja közül néhányan - vállalva az első őrség terhét - , egészen egyszerűen megadták magukat az alkoholnak, így a hirtelenjében felálló különleges egységre maradt a feladat, hogy dagonyázzon egy jót a Tankcsapdára…


Invázió

A hadművelet második napjára a célterület végre kezdett alkalmassá válni az invázióra... bár Beck Zoli és Gradvolt Endre miatt többször szívkatétert kellet cserélnünk, a banda vibrálásától remegő kezekkel csak szénnéfotóztuk a zseniális 30Y-t. Ezután bár Dirty Joke-ot a - feltételezhetően péniszirigy - szekusok kikísérték a Kerekes Band koncertről, hátramaradt újoncnak, Mr. Moby Dicknek (igen, a nickjének köze van a szexualitáshoz) és Frankynek mégis sikerült lőni pár jó képet, bár mindkét esetben elmaradt a tervezet backstage fotózás – ismét 'iznógúd' a rendíthetetlen, de csak parancsra cselekedő biztosító erőknek.


Amit az index-en nem olvashattál

Az indexes kolléga kábé itt adhatta fel - talán mert Ő csak Flo Rida-ra fókuszált, amit mi hálaisten, kábé 62 fokos szögben szartunk keresztbe –, de mi most elmondjuk, hogy micsoda első, második, és harmadik (igen, itt már szexuális kísérletekről is beszámolnak) típusú találkozásaink voltak kedvenceinkkel, a mai magyar pop és rock zenét két kézzel, gitárohúrokból, dobverőkből, basszusokból, riffekből építő bandákkal…


A Soerii & Poolek experience

A Mocsok 1 Kölykök gyermekáldását ünneplő Pulius Tomi bandájának társaságában legurított ünneplő sörök után még elkaptuk a Copy Con Tordasának végét, majd felkészültünk, hogy méltó alanyai lehessünk a Soerii&Poolek testrabló akciójának, és lefejezzük a szombatot… hát mintmondjunk… Gerrison tanár úrék megint odabaszták a rákenrólt… Papp Szabinak megint kiszakadt a torka, a kurva szemmel láthatóan az életéért küzdött, és most sem adta vissza senki a kezdő körben kiosztott abszintot… némi backstages VIP-pózolás után Franky és Joke a KRÚ többi elsőáldozójával együtt az összes visszerét kiugrálta az első sorokban, hogy aztán úgy ahogy van, placentásan, gőzőlgő felsőtesttel, térden állva rebegjenek hálát a legófejü Teremtőknek a koncertért… Képgaléria.


Ivan & the Parazol feat. the Kolin - Támadás a Bugyi - öbölben

Ivan & the Parazol

Ha azt mondjuk, hogy a szombati szőnyegbombázással tőlünk akár véget is érhetett volna a PaFe… nos akkor hazudnánk.
Kedvenc, garantáltan pattanásmentes, potenciáljának csúcsára érő friss csapatunk, Az Ivan&the Parazol kétmarokra fogta az utánégető gázkarját, és olyan bulit csapott le az asztalra, ami levitte a fejünket… a fellépés után a Monstaz. -ban is dobkergető Simon Bálint rohan is vissza a székébe, hogy ezúttal a the Kolin szexicsokoládéjaként segítsen Márkónak és Feri Gerinek ’a női alsóneműk zene hatására történő lehúzásában’.... bár időhiány miatt a szokásos smár elmaradt, a siker megintcsak elsöprő volt... reméljük, hogy a Kolin interjú után előbb-utóbb sikerül elrabolni az Ivan-os srácokat is egy beszélgetésre... rajta leszünk az ügyön ;-)
Képgaléria: Ivan & the Parazol, the Kolin



Imádság a vágóhídon - Anna & the Barbies

Pásztor Anna

Bár a szervezésnek köszönhetően fogalmunk sem volt róla, mikor és hol lép fel a Pásztor-tesók vezette légió, a hadiszerencsének köszönhetően egyszer csak azon vettük észre magunkat, hogy Pásztor Anna vértől tocsogó csizmában, szennyesszárnyú, földreszállt angyalként a közönség soraiban portyázik, és mi elkékült szájjal, a hátunkon végigcsorgó verítéktől lucskosan végleg szerelembe esünk.
Annáról nehéz beszélni. Forradalmakat kirobbantani képes, angyalokat lázító pillantásával, és már-már démoni hangjával az a fajta rockistennő, akibe lehetetlen nem beleszeretni. Igazi, húsba és vérbe gázoló, a közönségét imádó bálvány ősanya. Amit ő, és a bandája művel, hát az maga a cseppfolyósított művészet. Pokoli performance, amibe simán belefér, hogy ördögök imádkozzanak Pásztor Sámuel, ott a színpadon, hangokból emelt katedrálisában. Képgaléria.


Supernem – ROCKRIADÓ!

Supernem PAFE 2010

Figyi, most mit vártok? Egyszerűen nem tudunk ide mit írni… most mondjuk el megint, hogy a Supernem tagjai  - a menedzsert is beleértve - a legnagyobb rockarcok idehaza, és hogy mennyire megtisztelő, hogy első szóra beengedtek fotózni a backbe, és úgy kezelnek minket, mintha minimum a Rolling Stone munkatársai lennénk? Tény és való, hogy szeretjük őket. A múltkor a fehérvári Fezen-es, a Mocsok 1 Kölykökkel közösen celebrált, ortáj buliba és spanolásba torkolló buliba kapott meghívó, és a Papp Szabi interjúnk után már kerülgetett a gondolat, hogy hagyjuk a francba az egészet, mert itt a vége, felértünk a csúcsra, akár le is adhatjuk a kulcsot Szent Péternek. De aztán…

De aztán most láttuk, hogy mit művelnek egy nagyszínpaddal, hogyan törik ketté a levegőt Mózsik vállról indított dobverői… miként ordít át Szabi két világegyetemet, Pulius Tibi mi módon facsarja ki a szuszt egy basszgitárból, mialatt Kubányi a létező dimenziók összes hangjának nyit féreglyukat a szintijén keresztül… elementáris élmény, amit igazán nem lehet elmesélni, ott kell lenni, és még akkor sem biztos hogy sikerül felfogni a jelenés összes spektrumát. A végén, vagy másnap, az emlékekből kibogozott pillanatnyi tisztaságban is max annyit tudsz kinyögni, hogy ez embertelen, kibaszott nagy élmény, és hogy egyetlen, gyorsan szétmálló pillanat erejéig Te magad is a rock voltál… Te voltál Hermész, Zeusz és Marlon Brando, Te voltál az élet… ezt teszi veled az a négy, végtelenül barátságos, a mennyből szabadult krampusz. Mindezt élvezetből, és Te ezt imádod. Képgaléria.


EPILÓGUS

Most, miután itt, a pszichiáter kanapéján heverve kibeszéltük magukból a lényeget, csak szeretnénk megköszönni minden említett és nem említett fellépőnek, hogy a néha igen spártai és idegesítő körülmény dacára biztosították a lehetőséget, hogy a keblünkre ölelhessük Őket. A Pannónia Fesztivál szervezőinek külön szeretnénk megköszönni, hogy megadták az akkreditáció, könnyebbé téve az ott tartózkodásunkat. Reméljük, hogy az EFOTT-on is megtehetjük ugyanezt.

Az összes képgaléria megtalálható a KRÚ fb-oldalán, jó szemezgetést... pézsét, aszpirint, viagrát a fiókban találtok! Jó szórakozást ;-)





Dirty Joke

http://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr778355452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása