Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Frissen kisütött, és reggelre megérett fiúbanda - Ivan & The Parazol

2012. május 18. - Írókéz magazin

Szint vallunk ország-világ előtt, hogy úgy megtetszettek nekünk a fiúk zenéi, hogy rögtön késztetést is éreztünk, hogy egy rövid bemutatót eszközöljünk róluk még a mai délelőtt folyamán. A nevét egy félreolvasásból (Pazarol? - Parazol), és Vitáris Iván énekes nevéből összerakó csapat már ennyivel is kiérdemelné, hogy pár keresetlen szót írjunk a csapatról.

Az Ivan & The Parazol 2010-ben gyújtotta be rock 'n' roll rakétáit, ami védhetetlenül be is csapodott a budapesti és vidéki klubok pincéiben, színpadai előtt táborozó fiatal közönség táborába. Nagyon hamar keresett-és megszeretett koncertzenekarrá váltak, ami nem meglepő, hallva a garázs-indie, posztpunkos, a 60-as-70-es évek beat hatásait felelevenítő szuperszónikus produkcióikat. Sikereiket mégis az egyszerűsített, füleinkbe hamar bekúszó rock & rolljukkal, és dallamjában élénk ének-és gitárjátékukkal érik el.

Elsőként elkészült videoklipjük a Marshall című dalhoz készült még 2011-ben, amivel az MTV Brand: New jelöltjei közé is bekerültek! Erre még egy lapáttal rátettek, amikor idén (2012-ben) megnyerték a Hard Rock Rising Nemzetközi Tehetségkutató hazai döntőjét. Hangzásvilágukkal, angol szövegeikkel - nem csak makeup - is a réges-régi idők rakkenrollját idézik, Isten adta tehetségükkel pedig olyannyira ügyesen sáfárkodnak, hogy le a kalappal a maximum a huszas éveik derekán járó srácok előtt.

Ivan & The Parazol Tagok:

Vitáris Iván - ének
Balla Máté - gitár
Beke István - billentyűk
Tarnai Jani - basszusgitár
Simon Bálint - dobok
Manapság sűsűn felröppen a nevük-ezzel együtt a zenéjük is a hazai rádiózás Petőfijének nevezett állomáson is. Az In Air című számuk meghallgatható angol és magyar nyelvkörnyezetben is, most mégis szerepeljen itt nálunk a magyar nyelvű változat.

Fellépéseik a közeljövőben:

05. 18. A38 Hajó - Budapest

05.27. Pannónia Fesztivál (PAFE), Nagysátor - Szántódpuszta

http://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

Four Fingers Franky


 

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr948355344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása