Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

KOLINjáratainkon át felszívódó LSD on CIA csempészáru az A38 Hajó fedélzetén

2012. április 04. - Írókéz magazin

Legutóbbi székesfehérvári (Műhely Kávéház) lemez-és dobosbemutatójuk alkalmából készített magazinos-bugyiizzasztós interjúnk során már emlegette a zenekar a dán kapcsolatot, és turnét, ami úgy tűnik mégsem bizonyult áprilisi tréfának.

A mindig dögös frontember Márkó, a szóforradalmár Feri Geri, és a szexi ujjfiú Valentyínó (Simon Bálint - Ivan & The Parasol) teljes arculatváltáson esett át meglehetősen rövid időszakon belül. A barbár, aranybajszos török stílus pár embernél bizton kiveri a biztosítékot - nem úgy nálunk - de aki fél éven át csak erre készül, annak megvan rá a nyomós oka. És mivel a Kolin nem szeret más (páva)tollával ékeskedni inkább létrehozott a nemzetközi piacra egy eladásra szánt minőségi árut.

A skandináv turné előtt ennek a "cuccnak az utcára dobása"- egészen pontosan vízre bocsájtása - következik első ízben péntek (április 6.) este az A38 Hajón a nagyon dán, és nagyon szőke garázs-rockot játszó fiúbanda, az LSD on CIA társaságában.

Aki otthon van a pandzsáb naptár - külön -  témakörében, az nagyon jól tudja, hogy 2012 a Kolin éve, és az sem lehet csupán csak fatális véletlen, hogy ez az év a csókolózás éve is egyben. Tehát fiúk, bajuszra fel! Lányok, hajóra fel! Mentőmellényt felcsatolni, mert ha Márkó valakit a közönségben kiszemel, annak az esetek döntő százalékában színpadra hívás a következménye.

A forró estét egyébként Superego - a jövő titánja - kormányozza ki a nyílt vízre, őket követi a dán punkbanda az LSD on CIA, majd a Kolin rázza fel a fáradni látszó közönséget, majd zárásképp Dj Pipo köt ki a túlparton.

A részletesség, és az időfétisben szenvedők kedvéért:

20.30. Superego
21.30. LSD On CIA
22.30. KOLIN
00.00. DJ Pipo

Az esemény facebook oldala:

https://www.facebook.com/events/262319340520255/

 

https://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

http://www.irokezmagazin.hu/

FourFingers Franky

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr198355382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása