Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

The Moog - tripla lemezbemutató ma este, csomagolás holnaptól

2012. február 24. - Írókéz magazin

The Moog

A hazai 'indie-gitárpop' élcsapata, a 2004-ben gimis bandaként indult the Moog körül két hír is van. Egy jó, és egy rossz... nem kérdezzük, melyiket először.
Tonyoék (Szabó Tamás) szépen kezdtek: 2007-es debütáló Sold for Tommorow (I like you, Everybody wants) és a második, Razzmatazz Orfeum című albumuk komoly  sikereket arattak; a hazai popéletben szokatlan módon külföldön is: az I like you Vészhelyzet betétdallá avanzsált, míg a Razzmatazz Joyclad Armies című száma a gamerek körében nagy tiszteletnek örvendő NBA 2K10 -ben adja eg az alaphangot.
A harmadik, Seasons In The Underground címet viselő nagylemez hivatalos bemutatóját a srácok ma tartják az Akváriumban ( volt Gödör, Erzsébet tér), a Tesco Disco és az Amber Smith is társaságában.A lemezről még annyit elmondunk, hogy az előző dalgyűjteményhez hasonlóan ezt is Seattle-ben (igen, USA) rögzítették, a munkálatokat pedig egy Ken Scott nevezetű szakember vezényelte, aki több Beatles album (pl. a Fehér Album) hangmérnökeként, és a jobb Bowie termések producereként is tevékenykedett.Lehetséges, hogy a klíma, vagy a hazaival nem összemérhető lehetőségek tehetnek róla, de a zenekar úgy döntött a mai bemutató után hosszabb időre áttelepedik az óceán túloldalára, hogy ott építsék karrierjüket, tehát belátható időn belül ez lesz az utolsó Moog koncert, amire akár villamossal is elmehetünk. Nem örülünk, hogy egy ilyen, világszínvonalon muzsikáló alakulat idehaza nem találja meg a számítását, de sok sikert kívánunk Nekik, és várjuk vissza Őket! Akinek bővebben is be kellene mutatni a bandát, az minden infót megtalál róluk a hivatalos facebook oldalukon, de érdemes bekukkantani a youtube csatornájukra is - vigyázat, addiktív!

A hazai 'indie-gitárpop' élcsapata, a 2004-ben gimis bandaként indult the Moog kapcsán két hírrel is szolgálhatunk. Egy jó, és egy rossz... nem kérdezzük, melyiket olvasnátok először.

Tonyoék (Szabó Tamás) szépen kezdtek: 2007-es debütáló Sold for Tommorow (I like you, Everybody wants) és a második, Razzmatazz Orfeum című albumaik komoly sikereket arattak; a hazai popéletben szokatlan módon külföldön is: az I like you Vészhelyzet betétdallá avanzsált, ami odaát elég nagy ötösnek számít, míg a Razzmatazz Joyclad Armies című száma a gamerek körében nagy tiszteletnek örvendő NBA 2K10 -ben adja meg az alaphangot.
A harmadik, Seasons In The Underground címet viselő nagylemez hivatalos bemutatóját a srácok ma tartják az Akváriumban (volt Gödör, Erzsébet tér), a Zombie Girlfriend és az Amber Smith társaságában, akik egyébként szintén lemezpremierelnek. Tripla nyitás lesz tehát, ráadásként - sok más mellett - zajt kelt még a Tesco Disco is. Zenei örömünnep várható, garantáltan leszakadó plafonnal! A lemez hírhozója, a Run egyébként már hónapok óta elérhető, pont egy kattintásnyira innen.

A Season In The Undergroundról még annyit elmondunk, hogy az előző dalgyűjteményhez hasonlóan ezt is Seattle-ben (igen, USA) rögzítették, a munkálatokat pedig egy Ken Scott nevezetű szakember vezényelte, aki több Beatles album (pl. a Fehér Album) hangmérnökeként, és a jobb Bowie termések producereként is tevékenykedett.

Lehetséges, hogy a klíma, vagy a hazaival nem összemérhető lehetőségek, esetleg a jól sikerült amerikai turné tehetnek róla, hogy a zenekar úgy döntött: a mai bemutató után hosszabb időre áttelepedik az óceán túloldalára, hogy ott építse karrierjét, tehát belátható időn belül ez lesz az utolsó Moog koncert, amire akár villamossal is elmehetünk.




Nem örülünk, hogy egy ilyen világszínvonalon muzsikáló magyar alakulat idehaza nem találja meg a számítását, de sok sikert kívánunk Nekik, és várjuk vissza Őket!

Akinek bővebben is be kellene mutatni a bandát, mely saját bevallása szerint a Ramonest és a Beatlest tekinti nagy elődnek, az minden infót megtalál róluk a hivatalos facebook oldalukon, de érdemes bekukkantani a youtube csatornájukra is. Vigyázat, addiktív!

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr748355292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása