Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

The Trousers – Megtekinthető az ősszel megjelenő új album első klipje

2018. május 01. - Írókéz magazin

pbn_2665_bw.jpg

Szeptemberben jelenik meg a THE TROUSERS ötödik nagylemeze, az INVISIBLE DARKNESS. A zenekar a tavasz folyamán két dalt, a YOU GOTME ROLLIN’-t és a DROWNING IN NUMBERS-t már közzé tett a neten.

Április végére elkészült az első videoklip, a DANCER FROM THE DANCE, ami máris rengeteg pozitív visszajelzést kapott, és jó néhány országból (USA, Németország, Spanyolország) jelezték netes rock-rádiósok, hogy rotációban játszanák a dalt.

A klipet Szili László rendezte, aki már számos sikeres videót készített az együttesnek (Hysterical Route, Sonic Desert). Az új klip a The Trousers-hez közel álló 70-es évek képi világát idézi fel a „feketék Woodstockjának” is nevezett 1973-as Wattstax fesztivál közönséget ábrázoló képeinek felhasználásával.

A The Trousers a NKA Hangfoglaló Programja által támogatott BROTHERLY LOVE elnevezésű turnén vett részt a PETER KOVARY & THE ROYAL REBELS társaságában. E négy áprilisi állomást (Kecskemét, Szentes, Budapest, Pozsony) követően májusban Veszprémben és Esztergomban koncertezik a két formáció, a nyári fellépéseket követően a turné augusztus végétől folytatódik egészen október végéig.

flyer_tour_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3513882360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása