Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

FEZENRE VELED - kialakult a döntő mezőnye

2014. május 20. - Írókéz magazin

Lezárult a második forduló - teljes a FEZENRE VELED döntőjének mezőnye. Bő egy hetet kapott a közönség arra, hogy kiválassza a kategóriánként húsz zenekar közül, azt, akit mindenképpen az élő, FEZEN klubos fordulóban szeretne látni. Hétfő reggelig, a szavazás lezárásig mintegy 4600 szavazat érkezett, és kialakult a hétvégi fellépők névsora. Hogy ki jut ki a FEZEN fesztiválra, akár a nagyszínpadra is, majd pénteken és szombaton dől el.

A több mint 250 jelentkező közül kétszer 25 zenekart választott ki a zenészekből, rádiós szerkesztőkből, fesztiválszervezőkből álló zsűri. Közülök öten-öten egyenes ágon az élő fordulóba kerültek, míg 20-20 zenekart a közönség kegyeire bíztunk. A május 9-én, pénteken indított szavazáson  elég szoros eredmények születtek. A SZIGORÚ kategóriában az első és a negyedik zenekar között mindössze 40 pont a különbség, míg a LAZA kategóriában az első hat zenekar 34 ponton belül van. A SZIGORÚ kategóriából végül a Phoenix RT, az Eye For I, az Our Trip, a Prey és a Limbless csatlakozott a zsűri által választott csapatokhoz ( A Plateful Of Joy, AWS, faminehill, Fatal Error, Stonedirt). A LAZA kategóriából pedig a Helo Zep!, a Monroe, az On Foot, a Punk Whiskey, a Tufa & Pippen Forszír és az Emulzió mutatkozik be a korábban bejutottak (Gyík zenekar, Nyilas Reni & Ők, Speak Up!, Watuei)  mellett.


 

Mostantól csak a közönség dönt. A pénteki és szombati élő FEZENRE VELED döntőn is az ott lévők szavazatai alapján dől el, hogy ki juthat ki a FEZEN Fesztiválra. Minden zenekar két számot fog játszani, és az ott nyújtott teljesítményük alapján voksol a közönség. Mindkét nap öt zenekar nyeri el a lehetőséget, hogy a fesztiválon is játsszon, és aki két nap legtöbb szavazatát tudhatja magáénak, egyenesen a nagyszínpadra kerül, mégpedig két fő zenekar közé, az esti kiemelt idősávba.

 

FEZEN on facebook

FEZEN on web

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr68355804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása