Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Férfykönnytől átitatott mélabús ballada a Kolintól

2014. április 30. - Írókéz magazin

Egyik szemünk sír, a másik nevet. Örülünk, hisz az U&I című dallal februárban ismét hallatott magáról kedvenc szintipop bandánk, másfelől majd beleszakadtunk a fájdalomba, amikor meghallgattuk legújabb, a Kolintól szokatlanul keservesre sikeredett Reflection számukat.

"A KOLIN zenekarban férfyvá érettünk. Táncikáló ficsúrokból érzékeny férfyakká, büszke, de érző férfyakká. És mint büszke és érzékeny férfyak, nem szégyelljük a könnyeinket. Mert ki az erős, igazy férfy, ha nem az, amelyik mer sírny? Ezért bátran és büszkén megmutatjuk mindenkinek a férfykönnyeinket a Reflection c. számban. Egy négy számos EP másodikként megjelenő száma a Reflection, amelyet két új szám követ még, majd a soha meg nem jelent, 6 számos Mountain King EP is kijön, hogy megágyazzunk annak a még újabb anyagnak, amelyet most rögzítünk a stúdióban. Erről előre csak annyit mondhatok, hogy szem nem marad majd szárazon" - mondta Linczényi Márk (Thomas Mark, Antilope Kid) a Kolin ügyeletes szívtiprója, frontembere

 

 

A Reflection a harmadik dal a sorban, ami megjelent a Gecko című EP-ről, amelynek utolsó, negyedik száma még nyár előtt kijön. Fontosnak érezzük közölni még, hogy a bébifókák megmentése mellett gőzerővel stúdiózik a zenekar immár újfent kiegészülve egy dobossal, Komáromi Kristóf (Kipi) személyében.

 

KOLIN on web

KOLIN on facebook


Four Fingers Franky


A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr138355788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása