Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Kitálalt a FOO, A Kispál mellett annabarbi visszatérés!

2014. április 09. - Írókéz magazin

"Felfedte lapjait" a FOO, vagyis rengeteg új dolgot pakoltak ki a szervezők a fesztivál megújult honlapra. Többek között megtudhatjuk, hogy nem "csak" a Kispál és a Borz visszatérő koncertje lesz aznap az egyedüli zenei csemege. Nagyszínpados lesz az este még az Üllői Úti Fuck, és a Pál Utcai Fiúk is, de premiere lesz ez az este Németh Juci új projektjének. Hír még, hogy megkezdődött az ádáz harc a sátorhelyekért, és a napi zenei bontás sem marad titok többé.

Kispál és a Borz - Mary Popkids - Quimby - HS7 - letlive. - Turbo - Supernem - Quimby - 30y - Fish! - Vad Fruttik - Soerii & Poolek Ultratronik 3000 - Mocsok 1 Kölykök - Belga - Halott Pénz - Ivan & the Parazol és még sokan mások!

A 2001-ben alakult indie gitárzenekarként 4 évig zajosabbnál-zajosabb koncerteket adó annabarbi például júniusban újra az eredeti formációval lép fel június 19-én a fesztiválon. A nagy visszatérés ugyan csupán két koncertre szól, a zenekarnak elmondásuk szerint nincsenek távlati terveik közösen, nem dolgoznak új dalokon, viszont jól tudjuk, soha ne mond, hogy... Egyedi Péter és Örményi Ákos az Óriásból, míg a Bátor testvérpár Bence és Gergő többek között az Amber Smithből, a June16-ból, a Black Mongoból vagy éppen a Kollaps lehet ismerős számunkra.


 

Az újra összeállás miértjeiről így mesélt Péter: “Rengetegen kérdezgették az elmúlt években, mikor zenélünk újra, legalább egy koncert erejéig. Nagyon jól esett, hogy sokaknak hiányzik ez a zenekar. Hát ezt most nekik csináljuk!”. “Meg persze minket is izgatott, hogy hogyan szólalnának meg a dalaink ennyi év távlatából, hogyan működünk együtt most. Barátok maradtunk, zenélni is szeretünk, miért ne csináljunk két koncertet? Ennyire egyszerű.” – tette hozzá Gergő.

Egy szó, mint száz, irány Orfű és a FOO 2014-ben is!

 

FOO on web

FOO on Facebook

 

Four Fingers Franky


A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr628355784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása