Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Tattoo Night 2013 - Tetováld magadra az éjszakát!

2013. december 16. - Írókéz magazin

Tavaly december végén került először megrendezésre Budapesten a Tetoválók Éjszakája, mégpedig a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesülete (TSZÉE), az Offline.hu és a Tat 2Max Magazin jóvoltából. Idén december 29-én egy monumentálisabb környezetben, a Dürlin és a Dürer Kert ad otthont az eseménynek. A rendezők idén is sok szeretettel várják a zene és a tetoválás kedvelőit.

Az éjszaka során közel 80 hazai neves tetováló művész fog ajándék tetoválásokat készíteni, amelyeket a szerencsések között kisorsolnak a helyszínen. A tetoválók hozott mintákkal dolgoznak. A résztvevőknek lehetőségük nyílik piercingek megnyerésére, és azok ingyenes behelyeztetésére is. A fesztivál hangulatát a fellépő zenekarok, előadók fogják biztosítani.

A fellépő zenekarok sorába többek között olyan nevek sorakoznak fel mint a SUBSCRIBE, The [hated] Tomorrow, valamint a jövő év tavaszán új albummal jelentkező, az este folyamán két új dalt is bemutató Supernem. Tőlük azt is megtudhatjuk, hogy mi a SZUPERSZEX, és ki nem szeret AC/DC-t hallgatni a turnébuszban.


 

A jegyek elővételben is megvásárolhatóak 2.990,- HUF ellenében online.

Kapunyitás 16.00-kor, de akik már rendelkeznek jeggyel, azokat már 15.30-tól bejuthatnak, a helyszínen 3.500,- forintért vásárolhatóak jegyek a Dürlin portáján.

 

web

facebook


Filip Cintia


A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr208355758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása