Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Továbbra is pezseg az érdi kézilabdaélet

2013. augusztus 22. - Írókéz magazin

Lassacskán lezárulnak az Érden és Budaörsön megrendezett V. IHF Férfi U19-es Világbajnokság küzdelmei (még két mérkőzést rendeznek meg pénteken a csütörtöki helyosztókon kívül). A harmadik helyért Németország csap össze Spanyolország válogatottjával (08.23 14:30), míg a döntőt Horvátország vívja Dániával (08.23 17:00). Mindkét mérkőzést Érden játsszák.

A magyar csapat tegnap a románokat magabiztosan 30-22-re "intézte el", így Kovács Péter gárdája versenyben maradt a 9. hely megszerzéséért. Következő ellenfelük Brazília lesz a csütörtöki helyosztón (08.22 20:00, Budaörs).

A válogatott hírei után most következzen néhány friss hír az érdi lányok jövőbeli mérkőzéseiről, az új idényre vásárolható bérletinfókról, valamint egy hétvégi felkészülési tornáról.

Ha a mérkőzések időrendjébe haladunk, akkor a most hétvégén (08.25 vasárnap) megrendezésre kerülő NBI-es junior és ifjúsági utánpótlás felkészülési torna szerepel az első helyen.

Program:
9:30 Tököl KSK - ÉRD ifjúsági
11:00 ÉRD junior - Pázmánd-Gárdony NKSE

Ebédszünet:
13:30 Délelőtti mérkőzések vesztesei
15:00 Délelőtti mérkőzések győztesei

A mérkőzéseket mindenki ingyen tekintheti meg a Batthyány Tornacsarnokban!

Fontos hír lehet azoknak a szurkolóknak, akik bérletet váltanának a csapat 5 NBI-es hazai őszi mérkőzéseire, hogy ezt a tegnapi naptól (08.21) megtehetik a Városi Sportcsarnok jegypénztáránál. Ezek azonban a Magyar Kupa és nemzetközi kupamérkőzésekre nem érvényesek, ugyanakkor elővételi jogot biztosítanak rájuk!

További friss hír még, hogy a Ferencváros pályáján szeptember 14-15-én megrendezésre kerülő Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörének duplán magyar érdekeltségű csoportküzdelmeinek pontosították az időpontjait, így Szabó Edina csapata a jelzett időpontokban a következő ellenfelekkel mérkőzik meg:

Bajnokok Ligája - 2. Selejtezőkör 2. csoport - Elek Gyula Aréna (Budapest)
Elődöntők:

Szeptember 14. Szombat
15:00 ÉRD – LK Zug Handball (svájci)
18:00 FTC-Rail Cargo Hungaria – RK Lokomotiva Zagreb (horvát)

Helyosztók:
Szeptember 15. Vasárnap
14:00 Az elődöntők vesztesei
16:15 Döntő


További sok sikert kívánunk a magyar U19-es csapatnak, és eredményes szereplést a jövőben az Érd gárdájának!

Még több információ:

web

facebook

Four Fingers Franky

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr168355716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása