Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

A csütörtöki harangszó jelzi, hogy startol a DUDIK!

2013. július 10. - Írókéz magazin

Már csak egyetlen egy álmatlan éjszaka, pár munkával eltöltött unalmas óra - a déli kávézás alatt is titkon már az első söröd apróit szorongatod a zsebedben - és a Dudikon kirobban a strandolós, sátrazós fesztivállapot. A július 11-13 között a dunaújvárosi Szalki-sziget kempingjében remélhetőleg nem csak a Duna áradásából visszamaradt szúnyoghordák fognak rajzani, hanem a főiskola hallgatói és Four Fingers Franky mellett megannyi öregdiák is. A 2008-as EFOTT megrendezése után újra lányok ülnek majd a fiúk ölébe, sörök szisszennek másodpercenként, és többek között a Supernem, az Alvin és a Mókusok, Péterfy Bori, valamint a Tankcsapda koncertjein kavarodik fel a por a nagyszínpad előtt.


 


 

A részletes programért, a jegyvásárlásról, a rendkívül kedvező sátorozási lehetőségekről, avagy kollégiumi szállásfoglalásról, valamint a mindenki számára ingyenes buszjáratok menetrendi információkról kötelező meglátogatni a DUDIK facebook oldalát.

Az esemény eventje


Four Fingers Franky

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr358355688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása