Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Stílusos underground zenéből idén sem lesz hiány az EFOTT-on!

2013. május 29. - Írókéz magazin

A június 25-30 között Zánkán debütáló EFOTT színpadait több olyan hazai underground zenekarként induló formáció (Péterfy Bori & Love Band, Heaven Street Seven, Vad Fruttik, PASO) is birtokba veszi, akik népszerűségüket figyelembe véve egyre inkább közelítenek a mainstreamhez.

A ska műfaját itthon olyannyira tökélyre fejlesztő Pannonia Allstars Ska Orchestra márciusban már a londoni International Ska fesztivál közönségét kápráztatta el 10 év „tapasztalatával”, pattogós dallamaikkal és mélyenszántó szövegeikkel.

„Az EFOTT mindig hatalmas buli, idén is nagy „ereszdelahajamat”-ra készülünk és reméljük az időjárás is kedvez majd nekünk. A nyári melegben sokkal nehezebb az egész koncertet végigtáncolni a fehér öltönyben, de ez mára már a védjegyemé vált, ami csak a PASO kiváltsága – csak akkor viselem, ha koncertezünk. Abszolút tudatos volt, hogy ezt a fellépőruhát választottam, mivel ily módon is tisztelegni szerettünk volna a stílus öregjei előtt, akik szintén öltönyben játszottak a kezdetekkor. Amikor azonban vége a fellépésnek, ledobom az öltönyt és a srácokkal együtt mi is belevetjük magunkat a buliba” – meséli terveit a zenekar frontembere, KRSA.

Péterfy Bori anyukaként tavaly épp Velencén tért vissza a fesztiválok vérkeringésébe, és elmondása szerint nem tud lemondani a vándorló fesztiválnak is nevezett EFOTT közönségének szeretetéről:

„Az EFOTT közönsége a legfantasztikusabb. Még akkor is 1000%-on pörögnek, ha már nagyon fáradtak. Remélem az idei koncert is jól sikerül majd. Mindenképpen játszani fogunk számokat a legújabb, Fehér Éjszakák című lemezről, de megígérjük, hogy a nagy kedvencek se maradnak el.”


A fellépők – eddig sem gyenge – névsorát tovább erősíti a Kiscsillag, a Magashegyi Underground, valamint a keményebb húrokat is erőszeretettel megpendítő Anna & The Barbies és az Alvin és a Mókusok.


További információk, és fellépők

Four Fingers Franky

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr218355678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása