Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Miki357 meghódítja Berlint:::fotó-és videókiállítás a CHB-ben

2013. április 17. - Írókéz magazin

Miki357, a magyar fotográfia és zenés klipkészítés évek óta ügyeletes nehézbombázója április 22-én a berlini .CHB-ban (Collegium Hungaricum Berlin) két sorozatát mutatja be. A "HTC357" egy személyes anyag, amit drei fünf sieben egy éven át fotózott a mobiltelefonjával, a "13" pedig egy portrésorozat, amin tizenhárom személy látható.

Az este folyamán egy válogatást is láthatunk az általa rendezett és fényképezett videóklipek közül, amit egy igazán rendhagyó koncert is követ. A TUFAPOP csúcsszerve Papp Szabi, a Supernem kapitánya, az íróként is zenész Baksa-Soós Attila, a Rocklitera 1-2 szerzője és Beck Zaza, a 30Y zenekar dobosa eleven valójukban adják elő többek között Londonban rögzített Loretta című szuperszerzeményüket, melynek nemrég bemutatott videoklipjét szintén a kiállítási anyagot jegyző videóguru készítette.

„Miki357 barátunk minden munkájáról sugárzik a „labour of love”. Egyszerűen szereti, amit csinál. Olyan lencsén keresztül szemléli az életet, amely művészeti alkotásainak mélységet és egyfajta többletértelmezést ad, mindamellett, hogy teljesen egyedi felfogásban láttat. Mind fotó-, mind videómunkáiban erőteljes szerepet kapnak az ellenpólusok: a fények és az árnyékok, a lassú és a gyors, a zoom és a total, a rend és a fegyelmezetlenség, vagy akár a nyugalom és a vihar. Egy érzékeny és nemes lelkű művészről beszélünk, aki vagányságával és földre döntő humorával egyaránt lekap bárkit a lábáról.” – mondta Baksa-Soós Attila a művészről.

ízelítő Miki357 munkáiból:

 

 

 

Miki357 on Web

on Facebook

on Youtube

Facebook event

 

Four Fingers Franky

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr248355664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása