Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Bővül a fellépők névsora az Alfa Fesztiválon

2013. március 08. - Írókéz magazin

Egy év kényszerszünet után újra megnyitja kapuit Várpalota a „fesztiválok szerelmesei” előtt. A 2013. július 18 és 20 között a Cseri Parkerdőben (a Pannónia Fesztivál kapcsán már jól ismert helyszínen) megrendezésre kerülő könnyűzenei Alfa Fesztiválon szinte az összes hazai húzózenekar képviselteti magát a 3 napon keresztül lezúzott 80 koncert alatt.

Az eddig bejelentett fellépők névsorát erősíti tovább a 2003-ban a Mecsek (leg)aljáról berobbanó hungaro trip-pop zenekar, a Punnany Massif, valamint a 3 év után megalakulásuk tizedik évfordulójára újraformálódó, és április 27-én első koncertjét adó Kaukázus is. Szintén új zenekar a programban a Firkin, a Moby Dick, az Ossian és a Prosectura. Mivel a nyár egyik legnagyobb alternatív fesztiválja kizárólag a hazai könnyűzene minőségi alapanyagából táplálkozik, így a nagyszínpadon és a két fedett sátorban fellép továbbá a betegségéből felépülő Deák Bill Gyula, az Intim Torna Illegál (ITI), az Anna & the Barbies, a Carbonfools, a Bëlga, az Alvin és a Mókusok, az Irie Maffia, a Magashegyi Underground és a Colorstar is.

 

Punnany Massif - Élvezd


 

Kaukázus - Tartós Béke


 

A rendkívül barátságos bérletárakról:

A napijegy - ami kizárólag a helyszínen kapható majd - 2499 forintba kerül. A háromnapos bérlet ára elővételben 5990, helyszínen 6900 forint lesz. A bérletek árusítása megkezdődött a Ticketportál rendszerében.


További információk:

http://alfafesztival.hu/

http://www.facebook.com/AlfaFesztival

 

Four Fingers Franky

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr988355634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása