Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Tavaszi "hadjárat": 15 állomásos turnéra indult a Junkies

2013. március 04. - Írókéz magazin

Az ország egyik legnépszerűbb rockzenekara, a Junkies február végétől 15 állomásos tavaszi turnéra indult, hogy így népszerűsítse rajongói körében a tavaly év végén megjelenő legújabb stúdióalbumát, ami a „Mi van veled? Semmi?” címet kapta. A turné során ezúttal főleg a keleti országrészt, és a Felvidéket célozzák meg, így eljutva olyan városokba is, ahol évek óta nem léptek fel.

"Mivel ősszel főleg a Dunántúlon léptünk fel, ezért a májusig tartó, várhatóan 15 állomásos tavaszi koncertkörút során elsősorban a keleti országrészt és a Felvidéket érintjük. Nagyon örülök, hogy most több olyan városba is eljutunk, ahol évekkel ezelőtt léptünk fel utoljára. A turné ezúttal is közös a Rómeó Vérzik zenekar legénységével, akikkel nagyon jó barátok vagyunk, és összeszokott társaságot alkotunk. A rajongóinktól pozitív visszajelzéseket kapunk arról, hogy nagyon várnak már minket, és mi is élvezzük ezeket a találkozásokat" – nyilatkozta Szekeres András, a Junkies frontembere.

A hosszú szünet után december 22-én megjelenő album hivatalos lemezbemutató koncertjére március 23-án, szombat este kerül sor a budapesti Dürer Kertben.

Elővételben jegyet vásárolni március 21-ig lehet kedvezményes áron (1500 HUF) a Dürer Kertben, és a Hammer Zenebarlangban, ugyanez a helyszínen 1800 Ft. lesz. Továbbá a Musicland CD-üzletben a jegy mellé 1500Ft-os áron (!) be is lehet szerezni a „Mi van veled? Semmi?” albumot is.

"Az új album jó kritikákat kapott a szakma és a közönség részéről egyaránt, aminek nagyon örülünk.  A szünet alatt átgondoltuk a folytatást is, és arra jutottunk, hogy a jövőben kevesebb, de minőségi koncertet adunk, mert a rajongóinknak mindig olyan élményt szeretnénk nyújtani, amiről nem érdemes lemaradni. A tervek szerint Budapesten is évente legfeljebb négy koncertünk lesz. Mivel december óta nem léptünk fel a fővárosban, nagyon készülünk a március 23-i lemezbemutatónkra. Remélem, hogy a Dürer Kertben már mindenki velünk fogja énekelni a Nincs Pardon és a Világvége című új dalaink mellett A szerelmedtől lettem ilyen című számunkat is, amihez a napokban forgatunk videóklipet. A koncerten természetesen nemcsak az új album dalait, hanem az elmúlt 18 évünk legnagyobb slágereit is játszani fogjuk. Vendégünk lesz a Rómeó Vérzik, a RedHeart és a Phoenix, szóval nagy buli várható" – tette hozzá Szekeres András.

A zenekar eddig lekötött koncertjei:

2013. március 08. – Miskolc - Helynekem Klub  

2013. március 09. – Esztergom - Hellgate

2013. március 16. – Debrecen - Roncsbár

2013. március 23. – Budapest - Dürer kert

2013. március 29. – Mosonmagyaróvár - Klub Faház

2013. április 17. – Szeged - Rongy Kocsma

2013. május 18. – Kiskunfélegyháza - Rocktár


A Junkies tavaly ősszel tért vissza a Nincs Pardon című dallal:


 

Az esemény facebook meghívója:

http://www.facebook.com/events/490586460984575/

További részletek:

http://www.facebook.com/Junkiesmusic

https://www.youtube.com/1grecord

http://www.1grecords.hu/newsite/

http://www.facebook.com/musicmania.egygrecords

fotó: Martinkó Márk

 

Four Fingers Franky

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr348355630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása