Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Hegy' -re fel!

2013. február 07. - Írókéz magazin


Különleges ajándékkal kedveskednek a Hegyalja szervezői egy hazai és négy határon túli város lakóinak. Szóval ha Te is kecskeméti, dunaszerdahelyi, beregszászi, netalántán szabadkai vagy székelyudvarhelyi gyerök vagy, akkor már jobb ha most bekészíted a hátizsákodba a sörnyitót és a 3 karton ukrán aranymarbit, mert az idei Hegyaljára bizony nem kell félrerakd a belépő árát! A pole pozícióból indulókról egyenesen a fesztiválozók, és közel 15 ezer leadott szavazat döntött a Hegy' facebook szavazásán, így az öt szerencsés település lakói számára talán még édesebb lesz a Furmint fröccs, még melegebb a napsütés, és még emlékezetesebb a fesztivál...


Köszönjük minden szavazónak a lelkes részvételt. Nagyon örülünk, hogy a Hegyalja fesztivál kezdeményezése ilyen sok embert megmozgatott. Gratulálunk a 4 nyertes városnak, és mellettük Zentának is, hiszen bár idén a város nem nyert, nagyon éles küzdelemben végzett a második helyen. A győztes városok lakóival találkozunk Tokajban, és jövőre a hagyományokhoz hűen folytatjuk a versenyt” – mondta el Bukovinszky Béla, a Hegyalja Fesztivál főszervezője.


A hét további Hegy'-es krónikájához tartozik, hogy az idei nyáron több nagy név is erősíti a "visszaesők" táborát. Ilyen az amerikai thrash metál ikon Slayer, a két év kihagyás után a Turné 2084 egyik állomásának a Hegyalja Fesztivált beiktató Ákos, a mostanában csak a "Barbikkal" (Anna & The Barbies) duettező Kiss Tibi vezette Quimby, a partybigék csúcsragadozói, az univerzum spermaállományának legtisztább sejtjeit magukénak tudható Soerii & Poolek, a mindig helyes Fehér Balázs és a The Carbonfools, a frissalbumos Magashegyi Underground, a jelenleg is új dalokon dolgozó Subscribe, és még sokan mások...


Soerii & Poolek feat. Odett - Pusszy (Official Music Video)



Subscribe - Álomtégla



Végül essen szó a piszkos anyagiakról is. Aki még nem szerezte be Hegy’ bérletét, február 8. és 17. között extra akciós áron megteheti. A Hegy’ Randi bérlet két személyre csak 29.000 Ft!


További infók:

www.hegyaljafesztival.hu

www.facebook.com/hegyaljafesztival

www.youtube.com/hegyaljafesztival

 


Four Fingers Franky

Írókéz magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr858355620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása