Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Dirty Joke Light Therapy

2012. december 11. - Írókéz magazin

A 'Pop - Kultúr - Mentál' szentháromsága köré szerveződött karaszunk egyik alapítójának, Dirty Joke-nak majdani életrajzírói három dolgon biztosan meghökkennek majd.

1 - Nevezettnek a pletykákkal ellentétben nem volt erekciója, mikor '97-ben egy falunapon (életében először és utoljára) pénisz alakú nyalókát fogyasztott.

2 - Nevezett volt a fő esélyes a 23. dalai láma címére. A megtiszteltetés addig példátlan módon 19 évesen érte, miután 'Zuhanórepülésben a G pont körül - avagy Pinokkió direkt hazudik' című sikerkönyve elindította, és egyszersmind megnyerte a IV. szexuális forradalmat. A címet végül nem kapta meg: beiktatása előestéjén ismeretlen helyre távozott Kína akkori pénzügyminiszterével, a korábbi Miss World második helyezett Sarah - Lee Min-nel.

3 - Nevezett még gyerekként - később hiábavalónak bizonyult - éveket töltött egy magyarországi rajziskolában... a tanulmányok egyetlen hozománya, a tanárnőről készült akt a mai napig egy német pornóújság lapjai közé szorulva várja az 1000 év múltán bolygónkra látogató idegen régészek csoportját... nagyot fognak nézni. Mivel Dirty Joke az akt elkészítése után komoly agyrázkódást szenvedett a rázúduló pofonok súlyától, elhatározta, soha többé nem nyúl ceruzához (a rajztanárnő pedig munkát keresett a bostoni ' Vörös báró ' mulatóban... itt ismerkedett meg Panson Grey, későbbi atomtudóssal, s lett ennek folyományaként az első földi nő a Qwamaaaraaa planéta vezetői között...)

 

Dirty Joke tehát fényképezőhöz nyúlt...

 

 

 

 

 

 

 

 

Nevezett további képeit csak hegesztő sisak viselése mellett ajánlanánk, ha egyáltalán ajánlanánk...

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr558355596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása