Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Bohemian Betyars és a kapucnis tigris - 200 BPM klippremier

2012. október 27. - Írókéz magazin

"Megismerkedésünk" alapjait a miskolci Bohemian Betyars zenekarral egyértelműen legújabb videóklipjük igen intenzív hang-és látványanyaga habarta be. A főképp etno punk, és a nyakuknál kitekert folk'n'roll dallamokat játszó bohém betyárokhoz csatlakozó DJ Titusz (Belga, The Carbonfools, Chip Chip Chokas) elektronikájával született meg legújabb, 200 BPM címet viselő zeneszámuk, amiben a srácok elmúlt tíz hónapos magyar, német, spanyol koncertállomásait, legvadabb felvételeit főzték ki három és fél percben.

A bandát jellemezni talán saját életrajzi szavaikkal a legkönnyebb, ami talán összehúzott segglyuk nélkül is megállja a helyét még a legkeményebb poligráfos vizsgálat során is!

"MUZÍÍÍKA, AGREESZIÓ!

A Bohemian Betyars zenekar 2009 hajnalás alakult, amikor még a macskák is aludtak. Az énekes (Szűcs Levente), és a villanygitáros (Mihályfi Máté), egy borozással, és pálházi lófingató pálinkázással eltöltött este után, az árokparton muzsikálva kitalálták, hogy együtt fognak zenélni. Miskolc fattyai közül toboroztak még egy hegedűst (Palágyi Máté), egy saxofonost (Hajnal Ferenc), egy bőgőst (Fehér Gábor), és egy dobost (Fellegi Kristóf). Ezzel meg is született a hat tagból álló elmebeteg zenekar." (Bohemian Betyars)

Akit ezek után sem érdekel, hogy mikor és hol lesz a zenekar lemezbemutató koncertje, annak a gyomra vagy nem veszi be a csípős, igazi magyar ízeket, vagy már megtapasztalta mit adnak elő a fiúk a színpadon és azóta kénytelen volt áttérni a vegetáriánus életmódra...

november 24. Miskolc - Helynekem

december 8. Budapest - A38 Hajó

 

more info:

https://www.facebook.com/bohemianbetyars?fref=ts

https://www.facebook.com/chipchipchokas/info

 

Four Fingers Franky

https://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr418355572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása