Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

III. érdi TökJó Fesztivál - A TÖKéletes Választás

2012. október 14. - Írókéz magazin

A 20-30 Egyesület bemutatja a Tök a köbön, tehát a III. érdi kulturális és gasztronómiai TökJó Fesztivált, és halloweeni jelmezbált. Az eseménynek a már jól kipróbált és „belakott” (nyári foci EB és londoni Olimpia) Főtér ad otthont a Magyar Földrajzi Múzeum mostanra már őszi köntösében pompázó kertjével egyesülve október 28-án vasárnap 14 órai kezdettel.

A programok a vasárnapi húsleves után kora délután kezdődnek, mi mással, mint a kezdők és az egész évben magukat általános iskolás technikaórákra bekéredzkedő apukák tökélyre fejlesztett tökfaragásával. Akiknek versenyhelyzetben megremeg a kezük, és inkább nem bíznák az aktuális formára és pengeélességre, azok az otthon melegében kidolgozott cucurbitájukkal (tök latinul) is nevezhetnek.

Abban a pillanatban pedig, amikor 14.30-at üt az óra, kezdetét veszi a Játssz, és nyersz! – elnevezésű játékos vetélkedő 4 helyszínen értékes nyereményekért. Ahogy fokozatosan sötétedik kerülhet sor a véresen komoly jelmezverseny és tökfaragó verseny eredményhirdetésére (amiről a helyszínen szakértő zsűri dönt majd), és a látványában és izgalmában is kiemelkedő töklámpás felvonulásra. Az idő miatt sem kell aggódnia senkinek, hiszen a szervezők már réges-rég leboxolták Szent Péterrel, plusz valamennyi Ének az esőben címre kiadott hanganyagot bezúzatták, ami vélhetően már el is tűnt a város legfrissebb csatornahálózatában.

Zenekarunk, a törzsgyökeres érdi Sunberry olyannyira titokban készül az estére, hogy kínai titkos ügynökök őrzik 0-24-ig próbatermüket, így még előttünk is óriási meglepetés lesz ugyanúgy a formáció felállása, mint a számlistájuk. A Pettenkoffer Zsófi (ének) és Szabó Gergely (gitár) alkotta páros tehetségénél már csak életkoruk "bosszantóbb" tényező. Szóljon itt egy promovideójuk, ami az október 19-ei Központi Kávéházas fellépésük kapcsán készült:


Igazi családi rendezvényként lesz itt még arcfestés, rajzolás, gipszfestés, ügyességi játékok a legkisebb korosztály igényeit kiszolgálva, míg szám-pár kereső játék a nagyobbak részére kitalálva.

Meleg teával, forralt borral, tökös süteményekkel és étkekkel, sült gesztenyével, extraként pedig egy adag jó hangulattal megfűszerezve várunk Mindenkit, akik szeretnének részt venni az év legtökösebb buliján. Jelenléteddel Te is segíts Nekünk közösségi formába önteni az érdi polgárokat! Ja és a belépés INGYENES!


A szervező 20-30 Egyesület:

https://www.facebook.com/egyesulet.huszharminc?fref=ts

Az esemény programja:

https://www.facebook.com/events/377813035628609/


Four Fingers Franky

https://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr488355568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása