Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Sztárparádés ZP záróhétvége- Kosheen, Irie Maffia, The Carbonfools és Zenész Piknik!

2012. október 11. - Írókéz magazin

Valamikor a leghosszabb nyári fesztiválnak is véget kell érnie: igen-igen, lassan a Zöld Pardon is elvonul téli álmot aludni, ám előtte még egy univerzumrengető záróhétvégével garantálják a hétfői fejfájós másnapot. Fellép egy igazi világszenzáció, a Kosheen, az Irie Maffia, illetve a Carbonfools is, vasárnap pedig díjátadóval egybekötött záróbuli lesz, ahol például a Punnany Massif és az Anna and the Barbies, valamint egy szupercsapat is jelen lesz!

Október 11-én, azaz ma este az elektronikus zene bombacsapata, a bristoli Kosheen fogja uralni a Zöld Pardon színpadát. Markee Substance, Darren Decoder, és a különleges hangú énekesnő Sian Evans visszatérő vendégek, idén a SZIN-en hallhattátok őket, de jártak már a ZP-ben is 2010-ben. Emlékeink szerint akkor csak nyolc napon túl gyógyuló sérülések megkockáztatásával lehetett bejutni a helyre, illetve még a Petőfi hídon is csüngtek az emberek, és a siker most, a ZP új „telephelyén” is borítékolható.

A csapat a már jól ismert, Resist albumos slágerek (Hungry, Catch) mellett világpremierrel is kényezteti a hazai rajongókat, ugyanis Budapest az első állomása az október 1-jén megjelent Independence című album új dalait is bemutató európai turnénak. Erre az albumra egyébként öt évet kellett várni, mivel az együttes megvált a korábbi kiadótól, és a saját elképzeléseiket száz százalékosan megvalósítva önállóan adták ki az anyagot, aminek a címe is ezt a függetlenséget hirdeti.

A koncert 8 órakor startol, a belépő 600 forint.


 

Az október 6-ai MüPás fellépés után a ZP-ben is megtapasztalhatjátok, hogy miért az idén hét éves Irie Maffia az egyik legnépszerűbb hazai fesztiválzenekar, ugyanis október 12-én, pénteken ők gondoskodnak a forró hangulatról (de azért kabát legyen nálatok, mert hűvösek az októberi éjszakák! J ). A reggae, dancehall és hiphop ütemektől garantáltan mindenki táncra perdül majd, ezt pedig csak tetézi a ghánai-magyar énekesnő Sena egzotikus hangja.

Lesznek meglepik is, ugyanis ők is előadják a hamarosan megjelenő album néhány dalát, illetve ritkán hallott dallamokkal is készülnek, a vendégük pedig a PASO frontembere, KRSA lesz!

Kezdés 7-kor, a belépő 400 forint!


 

Október 13-án, szombaton pedig érdemes kihagyni az idegesítő, picsogó 'énekesekkel' teli X-Faktort, ugyanis a ZP-ben sokkal fincsibb zenei produkciót láthattok-hallhattok, méghozzá a The Carbonfools jóvoltából! A változatosság kedvéért ők is új anyag kiadása előtt állnak, úgyhogy ez lesz a Clublights-turné utolsó állomása. Fehér Balázs szexisen bársonyos hangja igazi dobhártyakúra, úgyhogy érdemes az első sorban tombolni a legnagyobb slágereikre!

Kezdés 8-kor, a belépő a szokásos: 400 forint!


 

A vasárnap is hatalmas izgalmakat tartogat: a fél 5-kor kezdődő záróbulin, a Zenész Pikniken a korábban leadott közönségszavazatok alapján díjátadót szerveznek. Többek közt a legjobb koncertzenekar („Lássam a kezeket!”), az év dala („Unokáink is vágni fogják”) és a legjobb angolul éneklő előadó („A mi világsztárunk”) díjak találnak majd gazdára.

Itt lehet szavazni október 12-ig (mi már szavaztunk… eláruljuk, hogy nálunk előnyben volt a Punnany Massif és a Supernem). Ráadásul az egyes előadók közönségei is versenyezhetnek a „Z-közép” díjért, azaz a legjobb közönségnek járó díjért (többek között hangerőversenyen, vagy autogramfelismerésen).

A záróbulin fellép a Csík zenekar, a Punnany Massif, a Subscribe (dalpremierrel!), Nagy Feró és a Beatrice és az Anna and the Barbies.


 

Plusz szenzációként egy supergroup, a The Great Monkees is bemutatkozik, melynek tagjai: személyes kedvencünk, azaz a Supernemes Papp Szabi (ének és basszusgitár), Jappán (a Heaven Street Seven billentyűse), Pulius Tibi (a Supernem gitárosa), Fodor Máriusz (a Magashegyi Underground gitárosa) és Toldi Miklós (a Magashegyi dobosa).

Szerintünk nem is érdemes hazamenni, csütörtöktől vasárnap estig mindenkinek a Zöld Pardonban a helye!

 

szexi ribizli

http://www.facebook.com/IROKEZ.magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr268355564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása