Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Buszjárat és Ötcsillagos Fesztivál, avagy újdonságok a ZP háza táján

2012. augusztus 20. - Írókéz magazin

A leghosszabb nyári fesztivál szervezői az utolsó forró hónap vége felé közeledve sem tétlenkednek: augusztus 17-től a Rákóczi híd és a Petőfi híd közt közlekedő transzferjárattal kedveskednek a koncertlátogatóknak, így a macerás odajutás többé nem lehet kifogás! Augusztus 21-én pedig startol a szuperkoncerteket felvonultató Ötcsillagos Fesztivál, többek közt a Vad Fruttikkal és a 30Y-al, egy kis jótékonykodással megfűszerezve!

Igazán jó dolga van a ZP-be igyekvőknek, ugyanis augusztus 17-től a BKV luxusszolgáltatásainak (például ingyen szauna) igénybevétele nélkül, a szórakozóhely buszjáratával is eljuthatnak az úticélhoz. A jegy 500 forint, ami a buszjegy és a 400 forintos koncertbelépő árát is tartalmazza, ráadásul a körjárattal érkezők külön kapun, sorbaállás nélkül léphetnek be a helyszínre. Este 10 után pedig csak 300 forintot kell fizetni a buszjegyért, ami magában foglalja a 200 forintos „buli belépőt” is. Hazafelé a jegy csak 100 forint!

A menetrendről itt tájékozódhatsz!


Az utolsó teljes augusztusi hét több szempontból is rendhagyó a Zöld Pardonban, ugyanis 21-től az Ötcsillagos Fesztiválon a hazai könnyűzenei élet hatalmas rajongótáborral büszkélkedhető nagyágyúi állnak színpadra.



 

A csillagos ötös program:

- augusztus 21.: Alvin és a Mókusok

- augusztus 22.: Vad Fruttik

- augusztus 23.: Kowalsky meg a Vega

- augusztus 24.: 30Y

- augusztus 25.: Road



A belépő igazán baráti, naponta 400 forint!


És ami még nagyon fontos! A szervezők, illetve a zenekarok a közelgő tanévkezdésre gondolva közös jótékonykodásra buzdítják a ZP vendégeit: kérik, hogy a koncertekre érkezők hozzanak magukkal új, vagy használt tanszereket. Ezeket majd a Jól-Lét Közhasznú Alapítvány juttatja el olyan gyerekeknek, akiket édesanyjuk egyedül nevel. Az akció szeptember 1-ig tart!


szexi ribizli

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr748355526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása