Kapcsolat: irokezmagazin@gmail.com ∗ +36-70-340-6544 ∗ http://irokez-magazin.blog.hu/

Írokéz magazin ∗pop-kultúr-mentálmagazin∗

Dobhártyakényeztetés azoknak, akik nem szigetelnek!

2012. augusztus 07. - Írókéz magazin

A mázlistábbak most éppen a Sziget univerzumában fetrengenek részegen a tűző napon élik át az év legnagyobb zenei orgazmusát, vagy a Balaton-parton hűsölnek pár sör társaságában, ám nehogy azt higgyétek, hogy kizárólag a szigetelők és a nyaralók élvezkedhetnek a héten. Összeszedtünk pár tutijó mókát, válogassatok, és irány lazulni!


ZP


A ZP-ben javában tart a Bőség hete, vagyis többszörösen jól jársz, ha a Lágymányosi híd pesti hídfőjénél bóklászva itt kötsz ki. A legkecsegtetőbb kezdeményezés a korkedvezményes italakció:


- huszonéveseknek: 20 és 30 év között 20% kedvezmény

- harmincasoknak: 30 és 40 év között 30% kedvezmény

- negyveneseknek: 40 és 50 év között 40% kedvezmény


(az akció minden italra vonatkozik augusztus 6. és 11. közt, 19 órától zárásig, kizárólag személyi igazolvány vagy útlevél felmutatása esetén)

 

A zenei program is vonzó, ugyanis minden este 8 órától Y generáció party keretein belül elevenítik fel az elmúlt ével legnagyobb slágereit:


Aug. 7. kedd

A 2007-es év zenéi: Amy Winehouse, Kate Nash, Kaukázus

Italakció: Tequila: 490 Ft

Belépés: egész este INGYENES!

Aug. 8. szerda

A 2008-os év zenéi: Coldplay, Péterfy Bori, Duffy

Italakció: Vilmos: 390 Ft

Belépés: egész este INGYENES!

Aug. 9. csütörtök

A 2009-es év zenéi: Kings Of Leon, Black Eyed Peas, Copy Con

Italakció: Mézes Fütyülős: 390 Ft

Belépés: egész este 200 Ft!

Aug. 10. péntek

A 2010-es év zenéi: Pendulum, Vad Fruttik, Lady Gaga

Italakció: Bacardi Cola: 550 Ft

Belépés: egész este 200 Ft!

Aug. 11. szombat

A 2011-es év zenéi: Adele, Skrillex, Brains

Italakció: Finlandia szóda: 550 Ft

Belépés: egész este 200 Ft!


Aki pedig megéhezik, az Akciós Olimpiai menük közül válogathat!


Kobuci Kert


A III. kerületi Kobuci Kertben (a Hajógyári-szigettől nem is olyan messze- reméljük nem hallatszik majd oda nagyon a dübörgés!) két könnyűzenei ínyencséggel vezetheted le a hétköznapi stresszt. Augusztus 10-én, pénteken a 2012 januárjától új felállásban létező Szabó Balázs Bandája kalauzol el a világ- és népzene galaxisába, cseppet sem igénytelen zajokkal.



Augusztus 11-én, szombaton pedig az aranytorkú és bűbájos Harcsa Veronika lép fel világszínvonalú muzsikát játszó együttesével, a Bin-Jip-el. A jazzénekesnő ezzel a formációval a modernebb, elektronikus hangzás felé kacsingat nem kevés sikerrel, ugyanis 2010-ben megjelent Enter című albumuk a 2011-es Fonogram díjátadón elnyerte az év alternatív albumának járó díjat. És már útban a következő lemez…!



A belépő mindkét koncert esetében 800 forint!


A38

Kedvenc partihajónkon a múlt heti ZP-s véres őrületet épp csak kiheverő Anna & the Barbies rajongók tombolhatnak ismételten a zenekar slágereire, méghozzá augusztus 10-én, pénteken, 20:30-tól. A banda előzenekara a Chemical Sledge, a belépő 1000 forint.

Augusztus 7-én, kedden pedig az ingyenes Random Trip kerül megrendezésre, ami egy havonta jelentkező klubest Delov Jávor vezetésével (a Turbo dobosa), a jelszó a stíluskeveredés és az örömzene! Kedden többek közt Papp Szabi is emeli az este színvonalát.


Corvintető

Ha az underground felé húz a szíved, akkor a Corvintetőn a helyed! Itt sem áll le az élet a héten, augusztus 8-án, kedden az Irie Maffia Soundsystem nyomatja a legütősebb reggae, dancehall és hip-hop ütemeket, a belépő 300 forint.

Augusztus 8-án, szerdán, illetve augusztus 11-én, szombaton Rewind partikon izzadhatsz le 500 forintért, a főszerepben a hip-hop, a dubstep és a breakbeat!

A részletekért kattints ide!


szexi ribizli

A bejegyzés trackback címe:

https://irokez-magazin.blog.hu/api/trackback/id/tr768355520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása